Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerrden anlıyorsunuz yaahuuuuu benim en son 7 haftalık var. gönderim mi özelden
Yetenek yavrumnerrden anlıyorsunuz yaahuuuuu benim en son 7 haftalık var. gönderim mi özelden![]()
Bu ultrason resmi de 7 haftalıknerrden anlıyorsunuz yaahuuuuu benim en son 7 haftalık var. gönderim mi özelden![]()
Bana da bakarmısınız rica etsem 5+5 vajinal ultrason ileYetenek yavrum
kıaaazzz bunun neyine yorum yapcaklar çocuğun kendinden habarı yokBana da bakarmısınız rica etsem 5+5 vajinal ultrason ile![]()
Keseye yapiyolar ya ondan demiştim neysekıaaazzz bunun neyine yorum yapcaklar çocuğun kendinden habarı yok![]()
şaka yaptım kuzumm... hemen de neyse demiş yaKeseye yapiyolar ya ondan demiştim neyse
Yok ondan değil de dün ilk defa gördük keseyi zaten oda karından kese vajinal da bebek kese kalp atışı hep gördük heveslenmistim sizde öyle diyince birden hevesim gittişaka yaptım kuzumm... hemen de neyse demiş yayeriiiimmm... gören birisi olursa cevaplar...
Seni çokkk iyi anlıyorum çünkü aynısını ben de yaşıyorum. Kıaaz diye başlamamın sebebi zaten espiri yapmaktı. Gitmesin hevesin, öyle hemencik heves mi giderYok ondan değil de dün ilk defa gördük keseyi zaten oda karından kese vajinal da bebek kese kalp atışı hep gördük heveslenmistim sizde öyle diyince birden hevesim gitti
Hormonlar dan galiba baya alıngan oldum nolcak böyle bilmiyorumSeni çokkk iyi anlıyorum çünkü aynısını ben de yaşıyorum. Kıaaz diye başlamamın sebebi zaten espiri yapmaktı. Gitmesin hevesin, öyle hemencik heves mi gider![]()
Ben de onu etiketlemek için girmiştim