Doğuma Hazırlık cinsiyet tahmini istiyorum içinize doğan nedir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ultrasona göre cinsiyet tahmini

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

vitrindekimankenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
29
13
35
11030845_1792799827611104_8248614681512322769_n.jpg

Canim erkekse erken belli oluyor bazen 13 bazen 14 uncu haftalarda ama tabiki yanilma payi var benim oglum 14 uncu haftada belli oldu.. ama benim icimede kiz dogdu nedense hayirlisi olsun rabbim gonlundekini nasip etsin ins :KK66:

sat dan kaç hafta sonra görünüyor ultrasonda.
mesela 1 hafta sonraysa erkek,2 hafta daha geç çıkıyorsa kızdır.:)

Bende bugun ogrendim canim erkek oldugunu benimde hafif gobegim vardi hamile kalmadan once buyumeye baslayinca sivrildi baya mesela benim canim hic tatli filan istemio bide en basindan beri adetim bitti bi kac gun sonra goguslerim agrisi hic gecmedi genelde erkekde ole olurmus

Bende bugun ogrendim canim erkek oldugunu benimde hafif gobegim vardi hamile kalmadan once buyumeye baslayinca sivrildi baya mesela benim canim hic tatli filan istemio bide en basindan beri adetim bitti bi kac gun sonra goguslerim agrisi hic gecmedi genelde erkekde ole olurmus
Hayirli olsun tatlim, bendede gogus agrisi surekli var dun ikili testte doktor erkek dedi; biraz erken soylemis gibime geldi degisme ihtimalide olabilirmi

Sagol kuzum seninkide hayirli olsun saglikli olsunlarda insallah valls csnim bende ikili testte doktorum erkege benziyo dedi bugunde gorduk seyini:)baya bi netti testteki homona gorede erkek gibi gorunuyodu zaten ama belli olmaz canim yaniladabiliyolar daha kucuklerrya

X