- 7 Temmuz 2021
- 149
- 83
- 48
- 32
- Konu Sahibi bilgipaylasma
-
Kiz büyük ihtimalle
Bu da bugün ki resmimiz
beye göre erkek dediniz :)
Kemik yapısı skull teorisi olarak da geçiyor drunuz tahminde bulundu mubeye göre erkek dediniz :)
hayır hiç birşey söylemedi, 16. haftadan sonra dedi.Kemik yapısı skull teorisi olarak da geçiyor drunuz tahminde bulundu mu
Allah kalbinize göre sağlıkla versinhayır hiç birşey söylemedi, 16. haftadan sonra dedi.
amin hepimizin inşallah :) bu kez kendi doktoruma gitmedim ikili test için devlet hastanesine gittim. ama onlarda malum 16dan önce söylemiyor. ama bu hafta kesin gidecem çünkü aşırı merak ediyorum cinsiyetini tabi ki önce sağlıklı olsun ama artık bebeğime bir şeyler almak istiyorum :)Allah kalbinize göre sağlıkla versinEmin olana kadar bekliyor drunuz da
Aminamin hepimizin inşallah :) bu kez kendi doktoruma gitmedim ikili test için devlet hastanesine gittim. ama onlarda malum 16dan önce söylemiyor. ama bu hafta kesin gidecem çünkü aşırı merak ediyorum cinsiyetini tabi ki önce sağlıklı olsun ama artık bebeğime bir şeyler almak istiyorum :)
haftaya gidecem zaten kendi doktoruma oda bir baksın sonuçta en başından beri o takip ediyordu illa ki vardır bir fikri :)Aminilk bebeğime radyoloji Dr u ikili testte yorum yapmıştı tuttu, özeldeydim. İkinci bebeğimde devlet hastanesindekiler sağolsun doğana kadar net konusmadilar, eğer çok merak ediyorsan 13. Haftada gidebilirsin erkekse zaten direkt belli eder
Kız gibi ama haftan erken tam belli değil10+6 banada yorum yapar misnz ?
Kız gibi11+5 bugün kontrole gittik, baya kıpır kıpır bebisimcinsiyet tahmini yapabilir misinizEki Görüntüle 2976185 ???
Benim de içimden öyle geçiyor ama önemli olan saglikli olmasi❤Kız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?