cinsiyet tahmini olan var mıııı? :)

bilgipaylasma

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
149
83
48
32
Kızlar selam,
Yarın hem 2li teste hemde cinsiyet tahminine gidecem. Sizin tahminleriniz neler? :))))

Eklentiler

• EPPF3770.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 112
Allah kalbinize göre sağlıkla versinEmin olana kadar bekliyor drunuz da
amin hepimizin inşallah :) bu kez kendi doktoruma gitmedim ikili test için devlet hastanesine gittim. ama onlarda malum 16dan önce söylemiyor. ama bu hafta kesin gidecem çünkü aşırı merak ediyorum cinsiyetini tabi ki önce sağlıklı olsun ama artık bebeğime bir şeyler almak istiyorum :)

Aminilk bebeğime radyoloji Dr u ikili testte yorum yapmıştı tuttu, özeldeydim. İkinci bebeğimde devlet hastanesindekiler sağolsun doğana kadar net konusmadilar, eğer çok merak ediyorsan 13. Haftada gidebilirsin erkekse zaten direkt belli eder

haftaya gidecem zaten kendi doktoruma oda bir baksın sonuçta en başından beri o takip ediyordu illa ki vardır bir fikri :)

8+2 günlük hamileyim. Ulstrasyon görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapar mısınız

Eklentiler

• image.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 56
Canım öncelikle hayırlı olsun bebişin sağ Salim kavuşursunuz inşallah ama ben anlamıyorum ki post açıp soruyorum bende keşke anlasam da benim fasulyemi de tahmin etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…