Cinsiyet tahmini olan varmi hanimlar

Elos_eloo

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
435
271
23
Alisveris yapmak icin sabirsizlaniyorum sizce kizmi erkek mi hanimlar

Eklentiler

• IMG_20170609_105512.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 140
Sofern resimleri de bunlar melita nub varmi

Eklentiler

• 1497003035389890043820.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 115
  • 1497003059640467309704.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 119
Erkek olabilir cnm sanki doktor bisey demedimi yada sen ne hissediyosun ben hep erkek hissediyodum ama bizim bebis kiz cikti ☺
Esim erkek merakin gitsin Ben diyor Sana diyor Al mavi esyalari diyor da yok ben de erkek hissediyorum ama erkek istedigim icin diye dusundum kizda olabilir kafam karisti saglikli olsunda :)

Esim erkek merakin gitsin Ben diyor Sana diyor Al mavi esyalari diyor da yok ben de erkek hissediyorum ama erkek istedigim icin diye dusundum kizda olabilir kafam karisti saglikli olsunda :)
Haha bizde hep erkek dioduk erkek kiyafetlerine bakiyoduk isim bile bulmustuk ama bizim kiz bize supriz yapti tabiki herseyden önce en önemlisi saglikli olmalari rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Hadi hayırlısı 20 haftayı görünce Belli olmuştur dedim şimdi okudum yazıları .Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasibetsin. ..

Hadi hayırlısı 20 haftayı görünce Belli olmuştur dedim şimdi okudum yazıları .Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasibetsin. ..

amin kuzum hayirlisi nsallah bakalim hamileleigimde sorun yokta evde huzurum yok kötü bir hamilelik yasiyorum yalniz buyutucem cok stres altindayim

amin kuzum hayirlisi nsallah bakalim hamileleigimde sorun yokta evde huzurum yok kötü bir hamilelik yasiyorum yalniz buyutucem cok stres altindayim
Rabim yardimcin olsun hamileyken zaten duygularntavan yapıyor üzüldüm şimdi inşallah hersey iyi olur .herkesin bi geçiş dönemleri inişleri çıkışları oluyor ama gördüğüm bu günleri atlatan insanlar daha güçlü ve daha dirençli oluyor hayata .bebeğine odaklan o da hissediyor ben ufak kızımda hergün ağlardim şimdi yavrum hep ağlıyor acıklı bakıyor ve cok hassas hisiyatlı herseye canını sıkıyor .

Yok canim bitti artik yapacak bisey yok artik olan bebegime oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…