Benimkide ayni böyle duruyodu cnm doktor kiz dedi nub u gorunmuyor ama bilemedim :)Alisveris yapmak icin sabirsizlaniyorum sizce kizmi erkek mi hanimlar
Erkek olabilir cnm sanki doktor bisey demedimi yada sen ne hissediyosun ben hep erkek hissediyodum ama bizim bebis kiz cikti ☺Sofern resimleri de bunlarmelita nub varmi
Esim erkek merakin gitsin Ben diyor Sana diyor Al mavi esyalari diyor da yok ben de erkek hissediyorum ama erkek istedigim icin diye dusundum kizda olabilir kafam karisti saglikli olsunda :)Erkek olabilir cnm sanki doktor bisey demedimi yada sen ne hissediyosun ben hep erkek hissediyodum ama bizim bebis kiz cikti ☺
Haha bizde hep erkek dioduk erkek kiyafetlerine bakiyoduk isim bile bulmustuk ama bizim kiz bize supriz yapti tabiki herseyden önce en önemlisi saglikli olmalari rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinEsim erkek merakin gitsin Ben diyor Sana diyor Al mavi esyalari diyor da yok ben de erkek hissediyorum ama erkek istedigim icin diye dusundum kizda olabilir kafam karisti saglikli olsunda :)
Erkek bence icimdeki hissiyata her zamn guvenmisimdir allah hayrlisini versin canm saglikla kucagina alirsin insaallah
16. Haftada netleşir.
20. ye kadar bekle o zaman :)
biz burdan kızda desek erkek de desek boş :)
Elos_eloo belli oldu mu cinsiyet merak ettim
Hadi hayırlısı 20 haftayı görünce Belli olmuştur dedim şimdi okudum yazıları .Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasibetsin. ..
Rabim yardimcin olsun hamileyken zaten duygularntavan yapıyor üzüldüm şimdi inşallah hersey iyi olur .herkesin bi geçiş dönemleri inişleri çıkışları oluyor ama gördüğüm bu günleri atlatan insanlar daha güçlü ve daha dirençli oluyor hayata .bebeğine odaklan o da hissediyor ben ufak kızımda hergün ağlardim şimdi yavrum hep ağlıyor acıklı bakıyor ve cok hassas hisiyatlı herseye canını sıkıyor .amin kuzum hayirlisi nsallah bakalim hamileleigimde sorun yokta evde huzurum yok kötü bir hamilelik yasiyorum yalniz buyutucem cok stres altindayim
Rabim yardimcin olsun hamileyken zaten duygularntavan yapıyor üzüldüm şimdi inşallah hersey iyi olur .herkesin bi geçiş dönemleri inişleri çıkışları oluyor ama gördüğüm bu günleri atlatan insanlar daha güçlü ve daha dirençli oluyor hayata .bebeğine odaklan o da hissediyor ben ufak kızımda hergün ağlardim şimdi yavrum hep ağlıyor acıklı bakıyor ve cok hassas hisiyatlı herseye canını sıkıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?