Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kalp atışı duydunuz muEki Görüntüle 3652398 kızlar mrb tüp bebekler 6+5 hamileyim. vajinal ultrason görüntüsü anlayan cinsiyet tahmini yapabilir mi
Evet geçen hafta Perşembe günü duydum çok şükür.Merhaba kalp atışı duydunuz mu
İnşallahŞuan için kız diyorum. Büyüdükçe bir daha atın bakalım kese degisecek mi
Nasıl belli oluyıruGögüslerinize bakın ordan belli olur.
Kese şeklinden net belli oluyor mu en net ne zaman belli olurŞuan için kız diyorum. Büyüdükçe bir daha atın bakalım kese degisecek mi
Hangisi daha büyük? Birde kahve bölge hangisin de büyük?Nasıl belli oluyıru
İkisinin aynı neredeyse şuan sadece sağ göğsümde aşırı şişme başladı hem şiddetli kaşınıyor genişlediği için hemde acıyorHangisi daha büyük? Birde kahve bölge hangisin de büyük?
Sağ büyürse erkektir. Özellikle kahve kısımlarına dikkat edin. Yüzde 90 cıkıyorİkisinin aynı neredeyse şuan sadece sağ göğsümde aşırı şişme başladı hem şiddetli kaşınıyor genişlediği için hemde acıyo
Kese şeklinden net belli oluyor mu en net ne zaman belli olur
13. Hafta bende bi tahmin alabilir miyimHemen hemen belli oluyor. 12. Hafta ve üstü nub a göre bakarız inşallah![]()
Tam nub u belli olmuyor ama erkek olduğunu düşünüyorum13. Hafta bende bi tahmin alabilir miyim
Sağ büyürse erkektir. Özellikle kahve kısımlarına dikkat edin. Yüzde 90 cıkıyor
Çok teşekkür iki hafta sonra tam 13 haftalıkken gideceğim doktora en son 10+6 da gittim ama ondan belli olmaz sanırımHemen hemen belli oluyor. 12. Hafta ve üstü nub a göre bakarız inşallah![]()