- 7 Kasım 2019
- 6.520
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.149
- 198
karnındakı kordon da bence kız :))Kızlar benimkine de bakabilir misiniz 13+4
Canım şunada bakar mısın . Biliyorum fazlaninda fazlası oldumEvet bende gördümm. Kabartı kızlardada olabiliyor. Keşke videonuz olsaydıı
Yok önemli değil ama görünmüyorCanım şunada bakar mısın . Biliyorum fazlaninda fazlası oldum
bana da tahmin de bulunabilir misiniz?Yok önemli değil ama görünmüyor
Başka var mııRica etsem
bana da tahmin de bulunabilir misiniz?
Bu var birdeBaşka var mıı
Kız yüksek ihtimalBu var birde
İki kızım var değişik olsaydı iyiydi sağlık olsun teşekkürlerKız yüksek ihtimal
Erkek dediler şimdiKız gibi duruyor. İnşallah kalbinizden geçendir
Benim bebisede baksan canım birNub teorisine göre. Çıkıntı omurgaya paralelse kız. Bende 12. Haftada öğrendim cinsiyetini. Şuan 16yız değişmedi
Videomuz var yorum yapabilir misiniz acaba :) Önden fotografları atayım da ben :)Evet bende gördümm. Kabartı kızlardada olabiliyor. Keşke videonuz olsaydıı
Kız gibiVideomuz var yorum yapabilir misiniz acaba :) Önden fotografları atayım da ben :)
Benim ultrason resmide 12+1hf lik 5.63 cm crl ama bacak arasi resmi yok onun icin kendi bebişime tahmin yapamıyorum yhaKız gibibacak arasında yok sanki birşey yha bana öyle geldi
Benim ultrason resmide 12+1hf lik 5.63 cm crl ama bacak arasi resmi yok onun icin kendi bebişime tahmin yapamıyorum yha
Aslında bacak arasına baksa alttan görürdü.Benim bebisede baksan canım biruykuda oldugundant dr da ikilide daha cok ense kalinliligina odaklandigindan hiç cinsiyete bakmadı iki hf ya gel dedide 14 şubata da daha var bende meraklandim
KızVideomuz var yorum yapabilir misiniz acaba :) Önden fotografları atayım da ben :)
bu bebekVideomuz var yorum yapabilir misiniz acaba :) Önden fotografları atayım da ben :)
Bu kesin kız hiç şüphen olmasın netVideomuz var yorum yapabilir misiniz acaba :) Önden fotografları atayım da ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?