Sağlıkla gelsinler inşallah hiç önemli değil aslında ama insan merak ediyor iştekız hissettim o haftada benimde bebiişim öyleydi. %70 dediler daha kesin değil ama ben kendiminlini de en basından kız hissediyorum
Kız gibi geldi bana :) hayırlı sağlıklı olsun inşAllahMerhaba, 9+0da vajinal ultrason görüntüsü çok erken ama görüşleriniz ne merak ediyorum
Teşekkür ederim amin inşallah :)Kız gibi geldi bana :) hayırlı sağlıklı olsun inşAllah
İlk defa erkek diyen sizsiniz :) Teşekkür ederim yorumunuz içinErkek diyorum
Oğlumun ultrasonuna benzettim bu haftalarda böyleydiİlk defa erkek diyen sizsiniz :) Teşekkür ederim yorumunuz için
Bnm nedrOğlumun ultrasonuna benzettim bu haftalarda böyleyditahmin sadece umarım gönlünüzden geçen olur
Teknik olarak kız ama içime erkek doğdu hahahaBnm nedr
Bnde hp oyle hisedyrum erkek dye hyrlsiTeknik olarak kız ama içime erkek doğdu hahaha
Kız gibi geldi bana :) hayırlı sağlıklı olsun inşAllah
Hayırlısı olsun rabbim gönlünüze göre versinBnde hp oyle hisedyrum erkek dye hyrlsi
etİlk defa erkek diyen sizsiniz :) Teşekkür ederim yorumunuz için
Evet öğrendim kızım olacakmışCinsiyet öğrendiniz mi bende vajinal ultrason bakılıyor merak ettim
et
Nerde nasıl yapılıyorEvet öğrendim kızım olacakmışama ben fetal dna testi yaptırdım o şekilde öğrendim
Doktorunuz yönlendiriyor onunla ilgili anlaşmalı olduğu yere sonra evinizden gelip kan alıp amerikaya,ispanyaya falan gönderip o şekilde yapılıyor aslında cinsiyet öğrenmek için değil kromozal rahatsızlığı var mı onlar ile ilgili yapılan bir test aynı zaman da kesin olarak cinsiyeti de öğrenebiliyorsunuz.Nerde nasıl yapılıyor
Doktorunuz yönlendiriyor onunla ilgili anlaşmalı olduğu yere sonra evinizden gelip kan alıp amerikaya,ispanyaya falan gönderip o şekilde yapılıyor aslında cinsiyet öğrenmek için değil kromozal rahatsızlığı var mı onlar ile ilgili yapılan bir test aynı zaman da kesin olarak cinsiyeti de öğrenebiliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?