- Konu Sahibi BIRISI_ISTE
Hyr 17sinde gtcemCinsiyetini öğrendin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hyr 17sinde gtcemCinsiyetini öğrendin mi
AnladımHyr 17sinde gtcem
Bu bence dogru degilyani kişinin su içme oranına göre idrar rengi değişebilen bişey cünkü.
Ben su içmediğimde kopkoyu oluyo ama gün içinde su içmeye özen gösteriyorum apacık hatta sarı bile degil sarımtırak gibi oluyohangisi baz alıncak
![]()
Hayırlı sağlıklı evlat olsunlarda kız erkek fsrketmezYaaa valla doktor dedi kıza benziyo ama ben erkek hisediyorum kız da olsa da kızlar çok tatlı![]()
Kesinlikle öyle rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı sağlıklı evlat olsunlarda kız erkek fsrketmez![]()
cinsiyetini öğrenebildin mi belirtilerimiz aynı merak ediyorumHyr 17sinde gtcem
Ogrenemdim ama cevremde herkz ftogrkftki erkek dyo bilm hyrlisi olsncinsiyetini öğrenebildin mi belirtilerimiz aynı merak ediyorum![]()
Bnm nedr snceKız gibi![]()
Hayırlısı olsun sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsinOgrenemdim ama cevremde herkz ftogrkftki erkek dyo bilm hyrlisi olsn
Saol inslhHayırlısı olsun sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsin![]()
Kız gibi amaBnm nedr snce
Hmm anldm hayrlisi inslh .. bende iki kiz var ikisnde mide bulntsi 4aya kadr bisy yiyemedim ama ne bilim bunda normlim snki hamile deil gbi sadce bas agrisi yuzde svilce cogldi bunu meerak etim gercktn
Cinsiyetini öğrendin miAa aynıyız sanırımbebeklerin duruşu bile benziyor bak ben de atıyorum
benim 11+1 ama ultrasonda 12 çıktık
Hayır tahminim var dedi doktor ama kesin olmadan öğrenmek istemedim haftaya perşembe öğreneceğiz inşallah. Siz öğrendiniz miCinsiyetini öğrendin mi
Tahmini kıza benziyo ama %100 değil dedi belide olmaz bunh diyen özeldeki doktor makineleri iyi ama net bişi söylemediHayır tahminim var dedi doktor ama kesin olmadan öğrenmek istemedim haftaya perşembe öğreneceğiz inşallah. Siz öğrendiniz mi
Kaçıncı haftads söyledi bunuTahmini kıza benziyo ama %100 değil dedi belide olmaz bunh diyen özeldeki doktor makineleri iyi ama net bişi söylemedi
14 haftalıkkenKaçıncı haftads söyledi bunu
Snce ne 2 hafta sonra gel kesin derim dedicinsiyetini öğrenebildin mi belirtilerimiz aynı merak ediyorum![]()
Kıza benziyo sanki benim bebeğim gibi elleri yüzündeSnce ne 2 hafta sonra gel kesin derim dedi