Doğuma Hazırlık Cinsiyet tahmini yağabilir misiniz;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elita

❣️❣️❣️
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
190
53
98
5A786365-5CDF-4EE8-BCD9-944208FF617E.webp
7 haftalığız tam bu resimde

7haftalikken pek yapilmaz canim.12 14 haftalik olursa o zaman net birsey diyebiliriz. Allah tamamina erdirsin

Burda yazmışlardı 7-8 haftalık resmî olacak demişlerdi tam sağda olunca acaba koz mı dedim
He anladim canim sen kese kon umuna gore tahmin yurutun demek istedin. Ben pek anlamiyorum canim. Bilen illaki vardir. Ben genelde cene tarafina bakiyorum 13 14 haftalardaki ultrasonlardan anlasiliyor

He anladim canim sen kese kon umuna gore tahmin yurutun demek istedin. Ben pek anlamiyorum canim. Bilen illaki vardir. Ben genelde cene tarafina bakiyorum 13 14 haftalardaki ultrasonlardan anlasiliyor
O nasıl oluyor ilk kez duydum biraz anlatabilir misin

O nasıl oluyor ilk kez duydum biraz anlatabilir misin
Bende burdaki konulardan ogrendim canim. Ultrason resminde cenesi yuvarlaksa erkek uzunlamasinaysa kiz diyorlar. Benim tahminlerim hep dogru cikti

Bu ne acele yahu ben 16 dayim daha ogrenmedim:KK76:
Sen teori istiyorsan cok guvenme hic bir bilimsel gecerliligi yok.

Bu ne acele yahu ben 16 dayim daha ogrenmedim:KK76:
Sen teori istiyorsan cok guvenme hic bir bilimsel gecerliligi yok.
Acele değil canım merak bilimsel olmadığını biliyorum ama burda yüzlerce bununla ilgili yorum var konu var giriyoruz okuyoruz meraklanıyoruz başlıkta zaten neyi merak ettiğim belli keşke sırf bunu yazmak için girmeseydin sende yahuu

Back
X