Cinsiyet tahmini yanılma payı ?

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Tecrübeli anneler lütfen cevap verirmisiniz ben 14+2 günlük hamileyim bugün komtrole gittim doktora çok ısrar ettim %70 kız olabilir bacaklarını kapamış pek birşey göremiyorum ama bacağının arasını gördüğüm kadarıyla birşey yok dedi 18, 20 hafta arası netleşirmiş acaba yanılma payı olabilir mi 18 haftada gittiğim de erkek falan der mi ? Benim için kız yada erkek farketmez sağlığı yerinde çok şükür bunu sorma amacım ikilem arasında kalmadan bebişim için hazırlık yapabilmek şimdiden teşekkürler. :)

14 hafta biraz erken olmuş ki zaten bacakları kapalıymış o yüzden sen yine % 50 gibi düşün.
erkek bebeklerin 12. haftadan itibaren organları oluşmaya başlıyormuş ama 16. haftadan önce net bir şey söylemiyorlar.
Benim 13. haftada kıza benziyor demişti 16. hafta da evet kız dedi :)
Hazırlıklar için acele etme o yüzden bekle 2 hafta daha derim.

14 hafta biraz erken olmuş ki zaten bacakları kapalıymış o yüzden sen yine % 50 gibi düşün.
erkek bebeklerin 12. haftadan itibaren organları oluşmaya başlıyormuş ama 16. haftadan önce net bir şey söylemiyorlar.
Benim 13. haftada kıza benziyor demişti 16. hafta da evet kız dedi :)
Hazırlıklar için acele etme o yüzden bekle 2 hafta daha derim.

Özel hastaneye gittim bu yorumu yaptı kafam çok karıştı acaba değişir mi

Değişebilir işte o doktorun deneyimine cihaza göre dahi değişiyormuş ki çoğu doktor 18 -20 haftadan önce cinsiyet söylemiyor.

12+4 de ikili testinde doktoruna muane olurken cinsiyeti 1ay sonra soylicem dedi.bende israr ettim.bare tahmini birşey söyleyin dedim.ozaman tahmini %51 kiz diyim dedi.sizce doğruluk orani nedir

Back
X