7 haftalıkken gittiğim kontroldeki kese şeklimle aynı. Benim cinsiyeti erkek.Merhaba kizlar burda tam 6 haftalık hamileyken karindan çekilen ultrason var, kalp atışı yeni olusmaya başladığı için kalp atışı 102 çıktı. ( bu konu hakkında bigisi olanlardan da bilgi istiyorum bir problem olur mu) Teorileri bilenler lütfen cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz
Eki Görüntüle 3328236
Çok teşekkür ederimTahmin yapamam ama umarım harika bir hayatı olur sağlıklı huzurlu bir hayatı olur
Rica ederimmmÇok teşekkür ederim
Teşekkür ederim sadece merak ettiğim için sordum7 haftalıkken gittiğim kontroldeki kese şeklimle aynı. Benim cinsiyeti erkek.
Ama ben sadece benzetme yaptım. Kese şekli ile çok yanıltır. Özellikle bu haftalarda.
Benim açımdan bi bilimselliği yok.
Teşekkür ediyorum yorumunuz için
Yorumunuz için teşekkür ediyorummybiglove bence kız sence ?
Szce nedr cnsyt7 haftalıkken gittiğim kontroldeki kese şeklimle aynı. Benim cinsiyeti erkek.
Ama ben sadece benzetme yaptım. Kese şekli ile çok yanıltır. Özellikle bu haftalarda.
Benim açımdan bi bilimselliği yok.
Bana da tahmin de bulunur musunuz
Kız benceMerhaba kizlar burda tam 6 haftalık hamileyken karindan çekilen ultrason var, kalp atışı yeni olusmaya başladığı için kalp atışı 102 çıktı. ( bu konu hakkında bigisi olanlardan da bilgi istiyorum bir problem olur mu) Teorileri bilenler lütfen cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz
Eki Görüntüle 3328236
Banada bakarmisin 10 haftalikmybiglove bence kız sence ?
Banada bakarmisin rica etsem 9+5
Neye göre kız keseye göre mi çünkü bebek ortada görünmüyor bile.mybiglove bence kız sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?