Cinsiyet tahmini yapabilecek var mı 13. Haftadayız🥹

ketumserhatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
26
20
3
28
B6D05F1D-292F-44F7-B48A-83452B3E3D73.webp
Cinsiyet tahmini

Ben oldu bitti merak ederim zamanı gelince doktor söyleyecek zaten neden beklemez insanlar?
Ya da kız ya da erkek olsa fark eder mi?
13.haftada alışveriş yapacak değilsiniz heralde?

Ben oldu bitti merak ederim zamanı gelince doktor söyleyecek zaten neden beklemez insanlar?
Ne var bunda anlayamadım. Hepimiz heyecanla herşeyi burada sorup bilgileniyoruz. Ki belki de 13. Haftada alışverişe başlayacak kime ne ki? Tahmin yapmayacaksanız posta cevap vermek zorunda da değilsiniz.

Fark eder benim için. Bir oğlum var doğal olarak sonrakinin kız olmasını çok isterim. Ne var bunda? Ha Allah vermezse yine oğlum oldu diye paralamıcam kendimi. Oğlum olursada sevinicam🤦🏼‍♀️ ama gönül ister iki cinsiyetide tatmak… bunu yargılayanlarıda hiç anlamıyorum….

Fark eder benim için. Bir oğlum var doğal olarak sonrakinin kız olmasını çok isterim. Ne var bunda? Ha Allah vermezse yine oğlum oldu diye paralamıcam kendimi. Oğlum olursada sevinicam🤦🏼‍♀️ ama gönül ister iki cinsiyetide tatmak… bunu yargılayanlarıda hiç anlamıyorum…
Fark eder benim için. Bir oğlum var doğal olarak sonrakinin kız olmasını çok isterim. Ne var bunda? Ha Allah vermezse yine oğlum oldu diye paralamıcam kendimi. Oğlum olursada sevinicam🤦🏼‍♀️ ama gönül ister iki cinsiyetide tatmak… bunu yargılayanlarıda hiç anlamıyorum….
Evet bizim de ilk olduğu için heyecanlı bekleyiş söz konusu 🥲

Merhaba hanımlar cinsiyet yorumlayanlar bize de bakabilir mi acaba 12+3 günlüğüz
IMG_20230413_134618.webp

Eklentiler

• IMG_20230413_134618.webp
    IMG_20230413_134618.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 33
Back
X