Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda bende erkek hissediyorum doktor bilerek soylemedi daha cok sagliklimi degilmi onu inceledi bebegim hep sagda ve iki kizimda 4ay boyunca mide bulantisi halsizlik ve hersey gozumde kararmisti bunda oyle degil tabi saglikli olsundaDoktor ne tahmin de bulundu ? Benimde 12 haftalıkken belli olmamıştı ama sizin nubu falan baya belli erkek gibi benimkinde belli olmuyo bacak aradı var mesela kordon mu pipş mi anlayamıyorum
Erkek bence12 haftalik gebelik suan cinsiyet tahmini yapabilen varmi
Erkek bence sixindeBen de nubundan dolayı erkek diye düşündüm benimkini ama bir de siz bakar mısınız ya
Ay sonunda bıri cevap yazmış çok teşekkür ederim gerçekten inşallah öyledir iki kızım var gönül istiyor ki bu da erkek olsun başta sağlık tabiki amaErkek bence sixinde
ricam etsem banada bakarmısınız 11+5Erkek bence
İlk oğlumu 10+5 te öğrendim benValla günlerdir bende soruyorum ama kimse cevap yazmadı malesef ben 13 haftaligim doktor erken dedi ama 11 haftada bile ogrenenlee var
Bence kiz sizinki aslinda bir teori buldum bu topikyte yaş +sat ayi -9 eger sonuç cift sayi ise kiz tek sayi ise erkek arkadasimla eltiminkini hesapladim dogru ciktiricam etsem banada bakarmısınız 11+5
Keşke cinsiyetini öğrenen arkadaşlar denese de doğru çıkıyor mu yazsaBence kiz sizinki aslinda bir teori buldum bu topikyte yaş +sat ayi -9 eger sonuç cift sayi ise kiz tek sayi ise erkek arkadasimla eltiminkini hesapladim dogru cikti
Erkek gördüm gibi bence erkek12 haftalik gebelik suan cinsiyet tahmini yapabilen varmi
rica etsem hesaplarmısınız yaş 26 sat 12 eylülBence kiz sizinki aslinda bir teori buldum bu topikyte yaş +sat ayi -9 eger sonuç cift sayi ise kiz tek sayi ise erkek arkadasimla eltiminkini hesapladim dogru cikti
26+ 9-9 sonuç 26 çift oldugu icin kiz batil inanç tabi ama cogu kiside tutuyorrica etsem hesaplarmısınız yaş 26 sat 12 eylül
Rica etsem banada bakar mısıjızErkek bence sixinde
Erkeğe benziye son adet tarihinixz ve yaşiniz kaç bide kaç haftaliksinizRica etsem banada bakar mısıjız
Hamile kaldığım yaş önemli değilmi26+ 9-9 sonuç 26 çift oldugu icin kiz batil inanç tabi ama cogu kiside tutuyor
Erkek gbiricam etsem banada bakarmısınız 11+5