Bence kız hayırlısı olur canım inşallahMerhaba arkadaşlar,
Cinsyetimizi merak ediyorum. Doktorum bir tahminde bulunmadı. Tabiki sağlıklı olmasi yeterli ama merak işte tahmin yapabilen varsa bakabilirmiEki Görüntüle 2762123 Eki Görüntüle 2762124
Ya insallah nerden anladiniz peki cok merak ettim :)Bence kız hayırlısı olur canım inşallah
Burada bebis büyük ben 6. 7. Haftadakinden anlayabiliyorumRegen_ sence :)
Doğru sağlıklı olsunlarda ama.merak işte kesinlikle kiz dedigine göre eminsinSaçma gelecek biliyorum ama bebeklern yandan çene burun yapisina bakarak tahmin ettigim cinsiyetler hep dogru cikti saglikla kucaginiza alin insAllah hayrli olsun cinsiyet pekte onemli degl ama insanin icini tatli bi merak kapliyor
Hadi inşallah bir oğlum var buda degisik olsun sağlıklı olsundaBence de kız
Amin amin inşallah :)Kesinligi kimse bilemez cnm ama buyuk bi ihtimal oyle geldi benimde bir oglum var ikinci nasip olrsa kiz istyrm bende insan iki duyguyuda yasamak istiyor rabbim gönlunüze gore versin insAllah
Insallah bakalim hayırlısı insallah :)Bence de kız
Vallahi tahmin canımYa insallah nerden anladiniz peki cok merak ettim :)
Bana da bakar mısınızKesinlikle kız
Tabi cnm olurBana da bakar mısınız
Ben biliyorsa canım doktorlar bana net demiyoTabi cnm olur
Tabi cnm olur
6 haftalık ve 8 haftalık usg tahmin alabilirmiyimBurada bebis büyük ben 6. 7. Haftadakinden anlayabiliyorum
Hadi ya sana atiyim resim bi bak 7. HaftadanBurada bebis büyük ben 6. 7. Haftadakinden anlayabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?