- 25 Aralık 2021
- 3.435
- 4.943
- 83
- Konu Sahibi Kedili ve Bebeli
12 haftalığız. Var mı cinsiyet tahmini olan ? :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah. Nerden anlıyorsunuz ben hiç anlayamıyorum
Anlayamıyorum ben. Keşke anlayabilsemMerhaba 12+5 doktor erkeğe benziyor dedi sizce cinsiyet tahminleri nedir
tuttu mu tahminAy inşallah. Nerden anlıyorsunuz ben hiç anlayamıyorum![]()
Bu sabah gidecektim aslında ama şansıma doktorum izinli. Ben de tatile gideceğim bugun 3-4 gibi. Bayramdan sonra döneceğim. O zaman anca öğreniriz artıktuttu mu tahmin
Nub görünmüyor canmYaaa bana da tahminde bulunabilir misiniz?
![]()
erkek bebeğin bu haftalarda elleri kolları kafası daha şekillenmiş oluyor kıza göre teorilerden biri o gerçekten de daha onuncu haftada benim oğlumun ultrasonda her yeri belliydiBu sabah gidecektim aslında ama şansıma doktorum izinli. Ben de tatile gideceğim bugun 3-4 gibi. Bayramdan sonra döneceğim. O zaman anca öğreniriz artıkama kim görse kız diyor erkek diyen hiç olmadı
![]()
İçimden geçen erkek olduğu. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Eki Görüntüle 3259281
İçimden geçen erkek olduğu. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEki Görüntüle 3259281
Amin canım inşallahİçimden geçen erkek olduğu. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Yaa ne kadar ilginçerkek bebeğin bu haftalarda elleri kolları kafası daha şekillenmiş oluyor kıza göre teorilerden biri o gerçekten de daha onuncu haftada benim oğlumun ultrasonda her yeri belliydi
Diğer bir teoride kafa yapısı kızların kafaları hatları çoğu zaman erkek bebeklere göre ultrasonda bile daha zarif daha narin görünüyor
Benim oğlumun kafası tokmak gibiydi o haftalarda
Annem cinsiyetini kafasından anlamıştı mesela
Bunlar hep teori tabi tam tersi de çıkabilir![]()
erkek bebeğin bu haftalarda elleri kolları kafası daha şekillenmiş oluyor kıza göre teorilerden biri o gerçekten de daha onuncu haftada benim oğlumun ultrasonda her yeri belliydi
Diğer bir teoride kafa yapısı kızların kafaları hatları çoğu zaman erkek bebeklere göre ultrasonda bile daha zarif daha narin görünüyor
Benim oğlumun kafası tokmak gibiydi o haftalarda
Annem cinsiyetini kafasından anlamıştı mesela
Bunlar hep teori tabi tam tersi de çıkabilir![]()
Ben erkeğe benzetimEki Görüntüle 3259281
Erkek gibi