- 10 Mart 2023
- 64
- 25
- 18
- Konu Sahibi sarisintweety
10+6 haftalık bebeğim. Ultrason fotoğrafından cinsiyet tahmini olan var mı acaba :) çok merak ediyorum tahminleriniz varsa yazar mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gibi ama cinsiyetinin tam net görünmesi için en az 11 +12+13 haftaları bekle10+6 haftalık bebeğim. Ultrason fotoğrafından cinsiyet tahmini olan var mı acaba :) çok merak ediyorum tahminleriniz varsa yazar mısınız?Eki Görüntüle 3594321 Eki Görüntüle 3594322
Çok sabırsızım merakımdan duramıyorum resmen :))Kız gibi ama cinsiyetinin tam net görünmesi için en az 11 +12+13 haftaları bekle
Teşekkür ederim netleşince mutlaka yazıcam buraya
Bana da yorum yapar mısın 13 haftalıkKız gibi ama cinsiyetinin tam net görünmesi için en az 11 +12+13 haftaları bekle
Kız gibi ama cinsiyetinin tam net görünmesi için en az 11 +12+13 haftaları bekle
10+6 haftalık bebeğim. Ultrason fotoğrafından cinsiyet tahmini olan var mı acaba :) çok merak ediyorum tahminleriniz varsa yazar mısınız?Eki Görüntüle 3594321 Eki Görüntüle 3594322
Ultrason çok net dgl cnm yaEki Görüntüle 3598070 benim de tahmin eder misiniz 11+3
13 haftalık, başı sağ taraftaUltrason çok net dgl cnm ya
Kız gibi cnm13 haftalık, başı sağ tarafta
Bende üç çizgi görüyorum ama birkaç kişi direk erkek dedi, teşekkür ediyoruum sizde gördünüz sanırım çizgileriKız gibi cnm
Devlet mi bazı ultrasonlar ne kdr kötü ya