Nub teorisine göre kıza benziyor sanki.
Pipiden hiç anlamıyorum :)Kordon falan da olabiliyor ben sadece son fotoya bakarak yorum yaptım.ama pipisi de var gibi sanki
Canım benimde 21 haftalık hala net degıl bebegım cınsıyetı.senden daha cok merak içersındeyım.
Canım bır doktor 15.haftada kız gıbı dedı.bacakları kapalıydı.erkek olsa bır cıkıntı gorurduk dedi.baska bır doktorda yıne bacakları kapalı oldugu ıcın cınsıyet tahmınınde bulunamadı.bazı erkek bebeklerın kendını 6.ayda gosterdıgını o nedenle beklememı soyledı.ınstegramda bırgebenıngunlugune attım resımlerı erkek dedı.bu sıtedeki nuba gore tahmın yapılan topınge attım resimlerını ordakı arkadaslarda erkege benzetti.Sahsen bende bastan bunyana erkek olacak gıbı hıssedıyodum.tam net kendını gosterırse anca öyle ınanacagım.21 hafta mı doktor tahminde bulunmadı mı. Bana kız dedi %70 ama 16. Haftada net bişey söyleyebilirim dedi
Resim var mıCanım bır doktor 15.haftada kız gıbı dedı.bacakları kapalıydı.erkek olsa bır cıkıntı gorurduk dedi.baska bır doktorda yıne bacakları kapalı oldugu ıcın cınsıyet tahmınınde bulunamadı.bazı erkek bebeklerın kendını 6.ayda gosterdıgını o nedenle beklememı soyledı.ınstegramda bırgebenıngunlugune attım resımlerı erkek dedı.bu sıtedeki nuba gore tahmın yapılan topınge attım resimlerını ordakı arkadaslarda erkege benzetti.Sahsen bende bastan bunyana erkek olacak gıbı hıssedıyodum.tam net kendını gosterırse anca öyle ınanacagım.
Var canım.Resim var mı
Banada aynı senin gibi oldu ama dr en son erkek dediVar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?