- 8 Temmuz 2017
- 172
- 42
- 98
- Konu Sahibi Minikkedi00
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahmininiz için teşekkür ederim Neye göre tahmin ettinizErkek olabilir
Kese şekline göreTahmininiz için teşekkür ederim Neye göre tahmin ettiniz![]()
Merhaba bizim bebeğimiz burda 8 haftalık acaba cinsiyet tahmini yapabilir misiniz hanımlarErkek olabilir
Erkek gibiMerhaba bizim bebeğimiz burda 8 haftalık acaba cinsiyet tahmini yapabilir misiniz hanımlar![]()
Yaa öyle mi dersinizErkek gibi
Kız kesesine benziyorMerhaba bizim de cinsiyet tahminimizi yapmanız mümkün mü acaba çok teşekkür ederim keseyi işaretledim kafa karışıklığı olmasın diye
Yaaa çok teşekkür ederim iki oğlum var inşallahKız kesesine benziyor
Allah gönlünüze göre versin inşallahYaaa çok teşekkür ederim iki oğlum var inşallahcinsiyeti öğrenince sizi bilgilendireceğim
7+1 bizide yorumlar mısınızErkek gibi
Sizin kese de erkeğe benziyor7+1 bizide yorumlar mısınız
Teşekkür ederim yorumunuz içinSizin kese de erkeğe benziyor
Anladığım kadarıyla yuvarlak keseye kız yassı keseye erkek diyorsunuz doğru mudur?Kese şekline göre
Hemen hemen ama bazı yuvarlakların ucu da sivri oluyor o da erkek olabiliyor. Tutuyor mu bilmiyorum ama ben öyle çözümledim benimkilerin keselerine göreAnladığım kadarıyla yuvarlak keseye kız yassı keseye erkek diyorsunuz doğru mudur?
Ben yeni fotoğrafla geldim bugün 12+2 olduk doktor randevumuz vardı ama cinsiyeti belli olmadı sizce nedirHemen hemen ama bazı yuvarlakların ucu da sivri oluyor o da erkek olabiliyor. Tutuyor mu bilmiyorum ama ben öyle çözümledim benimkilerin keselerine göre
Erkek gibi demişim öncekin de ama bunda emin olamadımBen yeni fotoğrafla geldim bugün 12+2 olduk doktor randevumuz vardı ama cinsiyeti belli olmadı sizce nedir![]()
Yaaa neden kiiiErkek gibi demişim öncekin de ama bunda emin olamadım![]()
Yuvarlaklıkta var ucunda sivrilikte varYaaa neden kiii![]()