Doğuma Hazırlık Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz lütfen?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Guzi07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
254
274
53
44
B9F08CDD-8457-4875-9389-0FFE78E8078A.webp
Merhabalar, 17 haftalık hamileyim. Dün doktora gittim 3 lü tarama için, ultrasonda baktı doktorum Yandan erkeğe benziyor dedi. Fotoğrafımızıda aldık, sizce ne? Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun en önemlisi bunlar tabiki ama insanda merak etmeden duramıyo

Cok anlamam ama ben de erkege benzettim 16.haftadan sonraki tahminler genelde dogru cikiyor .Bazi durumlarda ayrinliya kadar netlesmiyor .

Çok sağolun, 2 tane kızım var bir tanede oğlum olsun çok istiyorum ama tabiiki hayırlısını versin rabbim

Bencede erkek hayırlısı olsun sağlıkla gelsin

Eki Görüntüle 2105660 Merhabalar, 17 haftalık hamileyim. Dün doktora gittim 3 lü tarama için, ultrasonda baktı doktorum Yandan erkeğe benziyor dedi. Fotoğrafımızıda aldık, sizce ne? Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun en önemlisi bunlar tabiki ama insanda merak etmeden duramıyo
nubu hic belli degilki yorum yapalim ama 16 ve sobrasinda pek yanilma olmaz helede erkekse sleni ortada olur pipi gorunur.Allah gonlunuze gore versin

Mrb 16 haftada dr bebeğime kıza benzetiyorum ama kesin değil dedi.bebek hareket edince bacak arasında ufak bi çıkıntı gördüm sorunca dr klistoris de olabilir dedi,sizce bu haftalarda klistoris bu kadar belirgin olur mu

Back
X