- 8 Eylül 2023
- 351
- 59
- 18
- 30
- Konu Sahibi gamzeli2323
-
Canım benjm bebeğimin de böyle bir görüntüsü var. Aynisi hatta 12. Haftadaarkadaşlara attım sizce ne olabilir diye. Kimsebtahminde bulunamadı. Saklanmış bebiş. 16. Haftada kız olduğunu öğrendik.
Masalllah prensesı sag salim kucagınıza alırsınız inşallahsence kız mıdır canım resım benımkıyle aynımıydı :)
Benımkıde suan tam 12 haftalık canım bende kız ıstıyorum ınsallah kız olur tabı ılk saglıklı olsun rabbım bebıslerımızı bıze bagıslasnTıpkısının aynisi. Göstermemiş canım. Yandan görüntü. Saklamış. 16. Haftada gösterdi tam olarak benjmki. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Sağlıklı hayırlısı ile. Teşekkür ederim canım.
İnşallah canım gönlüne göre olsun hayırlısı sagliklisi ile. Az daha sabır. 16. Haftada belli olacak.Benımkıde suan tam 12 haftalık canım bende kız ıstıyorum ınsallah kız olur tabı ılk saglıklı olsun rabbım bebıslerımızı bıze bagıslasn
Ay ınsallah gonlumden gecen kız tabi saglıklı hayırlı olsun ılk cevabın ıcn teseklur ederım canımKız diyorum Nub kemiği düz geliyo cunku
Merhabalar benim ultrason fotoğrafınada bakarmsnzKız diyorum Nub kemiği düz geliyo cunku
Sizin de düz geliyor kız gibi geldi banaFotoğraflari burda
nubu kıza benziyor, kız bence benim kızımın da böyleydiBebıs 12 hafta 4 gunluk doktor daha erken dedi ama meral edıyorum anlayan varmıdır acaba ?
Eki Görüntüle 3311883 Eki Görüntüle 3311887
Son fotoğraf kafamı cok karıştırdı sizin ya orda da nub yukarda doktor ne dediFotoğraflari burda
Insallah canımmnubu kıza benziyor, kız bence benim kızımın da böyleydi
Son foto ilk ultrason fotoğrafi diğerleri 4 lu tarama tesinde once ozmn cinsiyet belli degldi bişi demedi yani siz ilk iki ustekine bakim yanıtlarsanız daha iyi olurSon fotoğraf kafamı cok karıştırdı sizin ya orda da nub yukarda doktor ne dedi
Doktor kesin bişi söylemedi tahmin de bulnmadi en son daki ilk ultrason diğer ikisi yeniSon fotoğraf kafamı cok karıştırdı sizin ya orda da nub yukarda doktor ne dedi
Benim kafam cok karışıtı ya ilk dedim kız sonraki fotoyu inceledim erkek gibi ben anlamadımDoktor kesin bişi söylemedi tahmin de bulnmadi en son daki ilk ultrason diğer ikisi yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?