- 10 Mart 2016
- 61
- 23
- 88
- Konu Sahibi Duyguddglmz
Merhaba arkadaşlar 12+1günlük hamileyim bu gün doktora gittim tecrübeli arkadaşlar tahmin yapabilir mi acaba. 5yıl sonra nasip oldu bebeğim çok merak ediyorum cinsiyetini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gibi duruyo canım dr benimkine daha küçük ama erkeğe benziyo dediMerhaba arkadaşlar 12+1günlük hamileyim bu gün doktora gittim tecrübeli arkadaşlar tahmin yapabilir mi acaba. 5yıl sonra nasip oldu bebeğim çok merak ediyorum cinsiyetini
Bilmiyordum bulabilirsem değiştiriyim yerini. Teşekkür ederim:)Onun konusu var hatta bununla alakalı oraya yazın bencee
Ona bakıyorım bende hiç çıkıntı filan ayırt edemiyorum çok zormuş yaaYukarıda attığım linke tıkla canım![]()
Ona bakıyorım bende hiç çıkıntı filan ayırt edemiyorum çok zormuş yaa:)
Bi yere yazdım ama doğrudur inşallahBilenler çıkar sen yaz oraya
![]()
Linke tıkladın ya sonra sayfanın aşağıya in aynı böyle buraya yazdığın gibi yap resim gönder aynı şekilde cevapla de en son sayfada çıkar yazdığın şeyBi yere yazdım ama doğrudur inşallah![]()
Yaptım şimdi öyle. Asıl özel mesaj gönderdim ilk söylediğinizde adını ayıp olmamıştır inşallah ya zorlar gibi oldu. Öyle sorulucak sandımLinke tıkladın ya sonra sayfanın aşağıya in aynı böyle buraya yazdığın gibi yap resim gönder aynı şekilde cevapla de en son sayfada çıkar yazdığın şey
Yok kız nolcak müsaitse cevaplarYaptım şimdi öyle. Asıl özel mesaj gönderdim ilk söylediğinizde adını ayıp olmamıştır inşallah ya zorlar gibi oldu. Öyle sorulucak sandım