Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun kesinlikle erkek kese yuvarlak değilSelam herkese, 14+3 haftalık hamileyim bugün Dr muayenesine gittim cinsiyeti sorduğumda %95 erkek görüyorum dedi sizlerden rica etsem bakabilir misiniz![]()
Erkek gibi duruyor hayırlı olsunBanada yorum yapar mısınız 12+1iz karından ultrason :)
Kese şeklinden mi tahmin yaptınızErkek gibi duruyor hayırlı olsun
EvetKese şeklinden mi tahmin yaptınız![]()
direkt kız. benim ultrason görüntüsü ile aynıBanada yorum yapar mısınız 12+1iz karından ultrason :)
Merhaba keseden nasıl tahmin ettiniz ben yine hamileyim üçüncü çocuğum olacak son anda kürtajdan vazgeçtim öncelikle hayırlı sağlıklı olmasını isterim tabiÖncelikle hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun kesinlikle erkek kese yuvarlak değil
Bana da bi tahmin yapabilirmisiniz lütfen ilk gebeliğim çok merak ediyorum 7+2burda karından ultrasyonÖncelikle hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun kesinlikle erkek kese yuvarlak değil
Resim görünmüyorBana da bi tahmin yapabilirmisiniz lütfen ilk gebeliğim çok merak ediyorum 7+2burda karından ultrasyon
Eskiler derler ya kese yuvarlak ise kız oval gibi ise erkek derler ona göre tahmin ettim tabi ki öncelikle sağlıklı hayırlı bir bebek olsun herkes için demek lazımMerhaba keseden nasıl tahmin ettiniz ben yine hamileyim üçüncü çocuğum olacak son anda kürtajdan vazgeçtim öncelikle hayırlı sağlıklı olmasını isterim tabi
Resim görünmüyor
Daha minicik ama kız gibi
Teşekkür ederim sağlıklısı hayırlısı olsun çünkü ilk bebeğimin kalbi durmuştu karnımda diye bnm için hiç önemi yok cinsiyetin maksat azıcık eğlenelim:)Daha minicik ama kız gibi
Kız bence 15 haftalık olmuşsunuz belli oldu mu şuandaBanada yorum yapar mısınız 12+1iz karından ultrason :)
Merhaba size ultrason görüntümü atsam bakabilir msnz benim 8 hafta 2 günlük görüntü varEskiler derler ya kese yuvarlak ise kız oval gibi ise erkek derler ona göre tahmin ettim tabi ki öncelikle sağlıklı hayırlı bir bebek olsun herkes için demek lazım
Olur ama çoğu tahminim de yanılıyorum eskiler hep der ya kese yuvarlak ise kız oval gibi ise erkek diye benim ki o hesap hayırlısı olsun diyelimMerhaba size ultrason görüntümü atsam bakabilir msnz benim 8 hafta 2 günlük görüntü var
Teşekkür ederim Allah razı olsun benimki bayaa oval atayım sizde görünOlur ama çoğu tahminim de yanılıyorum eskiler hep der ya kese yuvarlak ise kız oval gibi ise erkek diye benim ki o hesap hayırlısı olsun diyelim