- 27 Kasım 2020
- 107
- 45
- 18
- 27
- Konu Sahibi Umudumiz var
-
Hahaha aynen başka seçenek yok kiYa kız ya da erkek ikisinden biri
Hahaha aynen başka seçenek yok kibazı insanların hisleri çok kuvvetlidir ondan merakıma yenildim sormak istedim ilk gebeligim
Isın şakası tabi oHahaha aynen başka seçenek yok kibazı insanların hisleri çok kuvvetlidir ondan merakıma yenildim sormak istedim ilk gebeligim
Canom kese şeklinden yola çıkarak cinsiyet tahmini yapanlar var haklısın. Kese yuvarlak isw kız oval ise erkek diyorlarArkadaşlar 9+4 deyim cinsiyet tahmini yapar mısınız
Hayırlısı olsun inşallah insan merakına yenik düşüyorIsın şakası tabi o
Ben nedense kız hissettim yaaa içimden öyle geldiii
Benimki oval mi ben pek anlamadımCanom kese şeklinden yola çıkarak cinsiyet tahmini yapanlar var haklısın. Kese yuvarlak isw kız oval ise erkek diyorlar
Oval gibi geldi banaBenimki oval mi ben pek anlamadım
Platformada cinsiyet tahmini diye yazarsan çıkar sorarsın oradaki kişilereBenimki oval mi ben pek anlamadım
Hayırlısı olsun inşallah merak isteOval gibi geldi bana
Aynen bende merak ediyorum hayırlısı olsun artıkHayırlısı olsun inşallah merak iste
Erkek benceArkadaşlar 9+4 deyim cinsiyet tahmini yapar mısınız
Ayy ama çok cirkinlestim aynaya bile bakamıyorumErkek bence
Merhaba ne kadar doğrudur bilmiyorum ama istersen çin takvimi cinsiyet e bak orda yaş ve hangi ayda hamile kaldığına göre cinsiyet tahmini yapabilirsin ben bir kaç hamile arkadaşimda denedim çıktı valla13+6 haftalık cinsiyeti yorumlar msnz
Ayy ama çok cirkinlestim aynaya bile bakamıyorumçoğu herkes ilk oğlan dedi ama kız bebek annenin güzelliğini alır derler benimde aldı gitti
Daha çok erken değilmi bence bekle biraz dahaBende kendimi çirkin hissediyorum ama distakiler guzellesmissin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?