Cinsiyet tahmini yapar mısınız ?

Burda çoğu kişi ebe doktor çıkabiliyor canım benim koskoca kadınlar kulubü ev hanımları ve senin gibi zazanlar tek yok.
Burdakilerin ebe, doktor çıkma ihtimali ile mühendis çıkma ihtimali arasında pek fark yok. Hepsi ihtimal yani. "zazanlar" derken neyi kastettiğinizi bilmiyorum. Daha düzgün yazmaya başlarsanız anlayabilirim. Ama konu başlığınız ve içeriğinizden düzgün yazma ihtimaliniz de yok.
Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Burda çoğu kişi ebe doktor çıkabiliyor canım benim koskoca kadınlar kulubü ev hanımları ve senin gibi zazanlar tek yok.
Çoğu kişi ebe doktor değil, her meslek grubundan var, ayrıca usg görüntüsüne bakıp tam açı yoksa kimse cinsiyet bilemez.Tam.acı olsa doktorun söylerdi zaten. Anca tahmin yürütür buradakiler.
Zazan da ne demekse artık.

Mühendisin hamile ve gebelik konu başlığinda ne işi olabilir zaten konu başlığım belli bir seylere saçma sapan yorum yapıcaginiza okuyup geçin zaten beni anlayan hamile insanlar gayet güzel yorumda bulunmuşlar teşekkürler.

Açılın ben tasarımcıyım !

Buradan ne denilirse denilsin doğru sonucu doktor söyler. Tahminde bulunabilirler ama en iyisi fetal yaptırın. Ya da bu sürecin tadını çıkarın zamanı geldiğinde zaten öğreneceksiniz. Burada biri kız der biri erkek yani bir sonuca çıkmaz.

Arkadaşlar zaten siz söylediniz diye kalkıp bunu kendime inandırmıcam kız yada erkek kesin diye eğlence amaçlı soruyorum zaten konu başlığımıda ilgi çeksin diye yazıyorum ayrïca fetal dna yapmayı bende biliyorum ama malesef bütçem yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…