KızMerhaba kızlar 10+2 haftalık biliyorum daha çok erken ama keseden tahmin edenler olabiliyor rica etsem bakar mısınız erkek mi kız mı
Kız gibiMerhaba kızlar 10+2 haftalık biliyorum daha çok erken ama keseden tahmin edenler olabiliyor rica etsem bakar mısınız erkek mi kız mı
teşekkürler
TeşekkürlerKız gibi
TeşekkürlerErkek bence öyle hissettim
Kız bence8+0 benim için de tahminde bulunur musunuz
Ramzi teorisine göremi söylediniz teşekkür ederimKız bence
6. Hislerime göre söyledimRamzi teorisine göremi söylediniz teşekkür ederim
Siz ne hissediyorsunuzTabi söylerimbaşka yorumu olan yok sanırım
İki bacak arası videosu var mı ben öyle anlayabiliyorumMerhaba kızlar 10+2 haftalık biliyorum daha çok erken ama keseden tahmin edenler olabiliyor rica etsem bakar mısınız erkek mi kız mı
Hissim yokSiz ne hissediyorsunuz
Haberlerizi bekliyorumHissim yokteorilere göre yorumlayınca farklı çıkıyor beklemedeyiz o yüzden
Ben anlamıyorum ama kese şekline göre kız gibi çünkü düzgün yapıda sanırım yolk da sağ da olunca oda kız diye biliyorum tabi bunların hepsi bir teori sağlıkla gelsinArkadaşlar bana da yorum yapabilecek birisi var mı acaba
Çok sağol canım sağlıkla gelsin dediğin gibi ama insan merak ediyor işte iki oğlum var Rabbim sağlık versin bide kızım olsun çok isterimBen anlamıyorum ama kese şekline göre kız gibi çünkü düzgün yapıda sanırım yolk da sağ da olunca oda kız diye biliyorum tabi bunların hepsi bir teori sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?