Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde erkege benzettim inan bnde hic anlamam sadece benzettimKız hissettim kuzum anlamam keseden sadece his sen ne hissediyorsun
Sağlıklı sıhatli olsun kuzum en önemlisi obnde erkege benzettim inan bnde hic anlamam sadece benzettim![]()
Amiiin cnm saol uzun yillar sonrasi gelen mucizem en onemlisi saglik tabiSağlıklı sıhatli olsun kuzum en önemlisi o
Allah kucağına almayı da nasip etsin canım benim ikinci şuan seninki kaç haftalıkAmiiin cnm saol uzun yillar sonrasi gelen mucizem en onemlisi saglik tabi![]()
12 haftalik olduk cnm cok sukur amin seninde insallahAllah kucağına almayı da nasip etsin canım benim ikinci şuan seninki kaç haftalık
Özele gidiyor musun tam cinsiyeti öğrenme samanı gelmiş12 haftalik olduk cnm cok sukur amin seninde insallah
ozeli biraktim aslinda tedavim ozelde oldu 1 aylik hamilelikte biraktim devlete gidiyorum artikÖzele gidiyor musun tam cinsiyeti öğrenme samanı gelmiş
ozeli biraktim aslinda tedavim ozelde oldu 1 aylik hamilelikte biraktim devlete gidiyorum artikÖzele gidiyor musun tam cinsiyeti öğrenme samanı gelmiş
Anladım bende daha hiç özele gitmedim bunda 12 haftalık olunca düşünüyorum gitmeyi oğlumda 11+5 de öğrendim özeldeozeli biraktim aslinda tedavim ozelde oldu 1 aylik hamilelikte biraktim devlete gidiyorum artik
Erkeğe benzettim hayırlısı olsun
teşekkür ederiimErkeğe benzettim hayırlısı olsun
Ne zamandır bekliyodunuz. Kaç aylıkken cinsiyeti belli olduAmiiin cnm saol uzun yillar sonrasi gelen mucizem en onemlisi saglik tabi![]()
7 yildan sonra oldu bebegim cinsiyeti belli degil cnm henuzNe zamandır bekliyodunuz. Kaç aylıkken cinsiyeti belli oldu
Hayırlı olsun çok sevindim doğal gebelikmi7 yildan sonra oldu bebegim cinsiyeti belli degil cnm henuz
Hayırlı olsun inşallahtüp bebek cnm ilk denemede oldu sukur