- 30 Ekim 2023
- 19
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi minikommmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ayağı ya çıkıntı değilPek anlamam ama tahminime göre yatay bı çıkıntı gördüğümden (yanlış görmemişsem) kız . Umarım gönlünüzden geçen nasip olurM minikommmm
Yok ayağı değil benim bahsettiğimO ayağı ya çıkıntı değil![]()
Erkekmi kızmı diyorsunuzYok ayağı değil benim bahsettiğim![]()
Kız diyorum ısrarlaErkekmi kızmı diyorsunuz![]()
Benim iki oğlum var ikisinde de dikey çıkıntı vardı. Burada gördüğüm fotoğraflarda da çıkıntı yatay olunca kız çıktı hepErkekmi kızmı diyorsunuz![]()
Erkekmi kızmı diyorsunuz![]()
1 kızım var doktorda kemik yapısından erkeğe benzettiBenim iki oğlum var ikisinde de dikey çıkıntı vardı. Burada gördüğüm fotoğraflarda da çıkıntı yatay olunca kız çıktı hepilk bebeğiniz mi?
Yaa gönlünüze göre versin rabbim inşallah . Belli olunca buraya da yazar mısınız ? Çok merak ettim de1 kızım var doktorda kemik yapısından erkeğe benzetti![]()
Öğrenince yazıcamYaa gönlünüze göre versin rabbim inşallah . Belli olunca buraya da yazar mısınız ? Çok merak ettim de![]()
Yaa gönlünüze göre versin rabbim inşallah . Belli olunca buraya da yazar mısınız ? Çok merak ettim de![]()
Bugünün canım 12+1
Canım ben hala kız diyorum ya . Doktor yorum yapmadı mı hiç?Bugünün canım 12+1
Nubuna göre kıza benzetti Bacak arasına bakmadıCanım ben hala kız diyorum ya . Doktor yorum yapmadı mı hiç?
Anladim canım bende nub ve kafa yapısına göre kız dusunuyorumNubuna göre kıza benzetti Bacak arasına bakmadı
Benimkinede bakarmisinizAnladim canım bende nub ve kafa yapısına göre kız dusunuyorum
Kız gibi sizinki de kafa ve nuba goreBenimkinede bakarmisiniz
Merhaba ögrendinizmiYaa gönlünüze göre versin rabbim inşallah . Belli olunca buraya da yazar mısınız ? Çok merak ettim de![]()