• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini yardimmm

Benimde kese de kız çıktı inşallh yanılırlar
Erkek istiyor sun galiba Allah gönlüne göre versin :)) ben kız istiyordum çok bi oğlum var zaten kısmet değilmiş hayırlısı böyleymis. Teoriler de sürekli istediğimi gösterince heveslendim 4 ayrı doktor a gittim hepsi erkek dedi Allah sağlık versin bunada şükür ;)

Erkek istiyor sun galiba Allah gönlüne göre versin :)) ben kız istiyordum çok bi oğlum var zaten kısmet değilmiş hayırlısı böyleymis. Teoriler de sürekli istediğimi gösterince heveslendim 4 ayrı doktor a gittim hepsi erkek dedi Allah sağlık versin bunada şükür :KK66:
Evet 2 kızım var Allah hayırlısından bi erkek evlat verir inşalh rüyamda erkek gördüm ama tersi olur diyorlar kese konumunda da kız dediler bu sağ sol olayındada ortada sanki allahım bi mucize olsunda dr erkek desin inşalh insan farklı istiyor rabbim bilir

Evet 2 kızım var Allah hayırlısından bi erkek evlat verir inşalh rüyamda erkek gördüm ama tersi olur diyorlar kese konumunda da kız dediler bu sağ sol olayındada ortada sanki allahım bi mucize olsunda dr erkek desin inşalh insan farklı istiyor rabbim bilir
Allah gönlüne göre bir erkek evlat nasip eder inşallah sana ve isteyen herkese :)

Bende bütün belirtilet kiz gösteriyordu cin rus takvimi olsun hersey. Okadar cok heveslenmisim kendimi kaptirmisimki coook büyük hayal kirikligi yasadim Erkek oldugunu ögrenince :(
O yüzden bence hicbiseye inanmayin kesinlikle itimat etmeyin, hersey nasip kismet. Ve ben sunu anladimki birseyi cok fazla isteyince olmuyormus..
( kendimi Kiza okadar cok alistirmisimki inandirmisimki hala bi mucize bekliyorum acaba doktor yanilmis olabilirmi diye.. Yüzdeyüz demesine ragmen belli bisekilde pipisini göstermesine ragmen.. :(

Amin cnm senin ilk Zaman'lar bebeğin sağ yada sol yandamıydı bi arkadaş demişti ortadaysa kız yanlardaysa erkek oluyor genelde diye
Benim hep sağ daydı canım ilk zamanlarda falan sürekli sağ kasık ağrısı yaşadım simdi büyüdüğü için her yerde

Bende bütün belirtilet kiz gösteriyordu cin rus takvimi olsun hersey. Okadar cok heveslenmisim kendimi kaptirmisimki coook büyük hayal kirikligi yasadim Erkek oldugunu ögrenince :KK43:
O yüzden bence hicbiseye inanmayin kesinlikle itimat etmeyin, hersey nasip kismet. Ve ben sunu anladimki birseyi cok fazla isteyince olmuyormus..
( kendimi Kiza okadar cok alistirmisimki inandirmisimki hala bi mucize bekliyorum acaba doktor yanilmis olabilirmi diye.. Yüzdeyüz demesine ragmen belli bisekilde pipisini göstermesine ragmen.. :KK43:
Aynen bende senin gibiydim canım herşey kız gösterdi erkek olduğunu 12. Haftada öğrendim belki yanlış dır die 4-5 ayrı doktora görün dum onlarda hep erkek dediler kısmet hayırlısı buymus

Benim hep sağ daydı canım ilk zamanlarda falan sürekli sağ kasık ağrısı yaşadım simdi büyüdüğü için her yerde
Benimde sağda bazen de ortada gbi tam anlamıyorum su an tam sağda kesin ortası boş diyorum bi bakıyorum bi kaç saat sonra ortası sert garip yani ama sol boş kesin

Benimde sağda bazen de ortada gbi tam anlamıyorum su an tam sağda kesin ortası boş diyorum bi bakıyorum bi kaç saat sonra ortası sert garip yani ama sol boş kesin
Çok düşünüp kendini sıkıntıya sokma bence hakkında hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin. Gönlünden geçeni hayırlısıyla verir inşallah :)

Back
X