- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nub paralel gibi çıkmış. Ama baya yukarda. Bana sorarsan eğer ben erkek derim buna. Elinde bi kaç foto olsa net konuşurum ama. Kız nubu biraz daha aşağıda oluyor düzlüğü sanki seninki dikmişte böyle çıkmış gibiRizeli-53 tahmin alabilir miyim yazdıklarını okudum sanırım anlıyorsun tahminden
Teşekkür ederim çok var foto bu telefonuma kayıtlı diğerleri evimde ben annemdeyim evime geçince bi kaç foto daha paylaşırımNub paralel gibi çıkmış. Ama baya yukarda. Bana sorarsan eğer ben erkek derim buna. Elinde bi kaç foto olsa net konuşurum ama. Kız nubu biraz daha aşağıda oluyor düzlüğü sanki seninki dikmişte böyle çıkmış gibi
Şuan 13+2 yim tahmin yapıldığı zaman 12 haftalıktıCanım 14. haftada mısın
Dr bu haftalarda tahmin yurutebiliyor mu.
Ayyy ben de çok merak ediyorum
Sağlıkla alalim inşallah kucagimiza
Ya aslında pipi değilde çıkıntı ya göre deniyor 12 haftalık dönemde de kız ve erkek bebekte de çıkıntı olurmuş ama sanırım ayırt edilen bi şey var ki tahmin oluyor bende hiç anlamam
Tamam canım at mutlaka Dr bişey demiyor muTeşekkür ederim çok var foto bu telefonuma kayıtlı diğerleri evimde ben annemdeyim evime geçince bi kaç foto daha paylaşırım
Tamam canım at mutlaka Dr bişey demiyor muTeşekkür ederim çok var foto bu telefonuma kayıtlı diğerleri evimde ben annemdeyim evime geçince bi kaç foto daha paylaşırım
Anladım canım bakalım ben de haftaya gidicem kontrole benim dr bişey diyecek mi sağlıklı sıhhatli olsun canımŞuan 13+2 yim tahmin yapıldığı zaman 12 haftalıktı
Her doktor tahmin yapmıyor ama
Kafasi sagdaysa erkek ve büyük ihtimalle erkek%95 erkek dendi ama kesin değil % 5 yanılma payı var dedi
Ama nedense şiddetle kız hissediyorum şu bi kaç gündür teşekkür ederim kızlar bu arada![]()
Benim kafasi solda ve erkek :)Kafasi sagdaysa erkek ve büyük ihtimalle erkek