Cinsiyet tahmini :)

YaKaMoZz-z

❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
10.002
18.448
498
IMG_3724.webp Kızlar bi tahmin alabilirmiyim
Doktorum yüksek bi yüzdeyle tahminde bulundu sizlere sorayım istedim

%95 erkek dendi ama kesin değil % 5 yanılma payı var dedi
Ama nedense şiddetle kız hissediyorum şu bi kaç gündür teşekkür ederim kızlar bu arada :KK68:

Rizeli-53 Rizeli-53 tahmin alabilir miyim yazdıklarını okudum sanırım anlıyorsun tahminden
Nub paralel gibi çıkmış. Ama baya yukarda. Bana sorarsan eğer ben erkek derim buna. Elinde bi kaç foto olsa net konuşurum ama. Kız nubu biraz daha aşağıda oluyor düzlüğü sanki seninki dikmişte böyle çıkmış gibi

Nub paralel gibi çıkmış. Ama baya yukarda. Bana sorarsan eğer ben erkek derim buna. Elinde bi kaç foto olsa net konuşurum ama. Kız nubu biraz daha aşağıda oluyor düzlüğü sanki seninki dikmişte böyle çıkmış gibi
Teşekkür ederim çok var foto bu telefonuma kayıtlı diğerleri evimde ben annemdeyim evime geçince bi kaç foto daha paylaşırım

Canım 14. haftada mısın
Dr bu haftalarda tahmin yurutebiliyor mu.
Ayyy ben de çok merak ediyorum
Sağlıkla alalim inşallah kucagimiza

Y YaKaMo

Tatlım ben fotoda küçük bi pipi göremedim neye göre erkek diyorlar anlamış değilim cidden benim cahilliğim bu konuda aslında:KK76:
Ya aslında pipi değilde çıkıntı ya göre deniyor 12 haftalık dönemde de kız ve erkek bebekte de çıkıntı olurmuş ama sanırım ayırt edilen bi şey var ki tahmin oluyor bende hiç anlamam

IMG_3793.webp Canım bide bu var ama nub belli değil sanki

Back
X