• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini :)

@YaKaMo

Tatlım ben fotoda küçük bi pipi göremedim neye göre erkek diyorlar anlamış değilim cidden benim cahilliğim bu konuda aslında:KK76:
Anlamamanız normal çünkü dr baçak arası bakıyor görüyor bu resim baçak arası olmadığı için anlaşılmıyor

IMG_3838.webp
BU ultrason resminden belli değil başga daha net olan var mı?
Sağol canım ilgilendiğin için bebeğim erkekmiş :)
Çarşamba günü ultrasonda net göründü ama evde bakınca kıza benzettim

Kizlar bebegimin ultrason resmini yollasam bi tahmin yaparmisiniz? :110:

Kizlar diger topiğede yolladim:)) burdada bi tahminde bulunsaniz sevinirim.

Eklentiler

• IMG_0433.webp
    IMG_0433.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 54
Tamam sağol. Doktor erkege benziyor dedi ama kesin konusmadi. Bende merak ediyorum iste napim :))
Hepimizde aynı merak canım sanırım kız istiyorsun :)
Benim bi oğlum var şuan yine hamileyim 14 haftalık doktor erkek dedi ben yine acaba mı diyerek kılı kırk yararak kıza benzetmeye çalıştım olmadı :KK70:
Canı sağolsun sağlıklı olsun herşeyden önemlisi bunlar

Hepimizde aynı merak canım sanırım kız istiyorsun :)
Benim bi oğlum var şuan yine hamileyim 14 haftalık doktor erkek dedi ben yine acaba mı diyerek kılı kırk yararak kıza benzetmeye çalıştım olmadı :KK70:
Canı sağolsun sağlıklı olsun herşeyden önemlisi bunlar
Haha evet canim bu merak basa bela. Iki tane kizim var allaha sükür. Bunada doktor 14+3 günlükken 90% erkege benziyor dedi ama kesin konusmadi. Birtane erkek bebek istiyorum :)) hayirli ne ise o olsun insanlah..

Haha evet canim bu merak basa bela. Iki tane kizim var allaha sükür. Bunada doktor 14+3 günlükken 90% erkege benziyor dedi ama kesin konusmadi. Birtane erkek bebek istiyorum :)) hayirli ne ise o olsun insanlah..
Erkek geliyor o zaman annesi % 90 dediyse tamamdır
Bana da %95 demişti 12 haftalık iken şuan net olarak erkek

Umarım doğru yuklemisimdir

Son düzenleme:
Kizlar bu da benim bebeğimin 16 haftalık goruntusu sizce cinsiyeti nedir . Erkek doktor a göre bebegim erkek,kadın doktora göre bebegim kız
polcYwRtj

Back
X