Cinsiyet tahmini

Aykiz1986

Sen benim dünyamsin kızım❤
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
872
504
103
20170508_133450.webp 20170508_133450.webp 20170508_133431.webp Kizlar bugunku ultrason 12h5gunluk hala tahminler aynimi boncukcan boncukcan @merve pamuk Rizeli-53 Rizeli-53
Ve bugun iyi haberlerini aldim beneginin iki hafta once bagitsaklari henuz karnina yerlesmemisti bugun hepsi cok iyi cikti cok sukur Merve pamuk Merve pamuk

Eklentiler

• 20170508_133442.webp
    20170508_133442.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 190
Son düzenleme:
Bende kıza benzettim . Erkek olunca tam tersi duruyor

Bence erkek ama önemli olan saglıklı olması rabbim kucagına almayı nasıp etsın.

Yorumlariniz icin tesekkur ederim kizlar cinsiyet onemli degil saglikli olsun yeter ama insan merak ediyor iste bir kizim var cok sukur gonul isterki buda erkek olsun erkek evladinida tatmak istiyor:)

Yorumlariniz icin tesekkur ederim kizlar cinsiyet onemli degil saglikli olsun yeter ama insan merak ediyor iste bir kizim var cok sukur gonul isterki buda erkek olsun erkek evladinida tatmak istiyor:)
İnşlh bide oğlun olur bu bebiş erkektir canım benim :) :)

Eki Görüntüle 1992908 Eki Görüntüle 1992908 Eki Görüntüle 1992910 Kizlar bugunku ultrason 12h5gunluk hala tahminler aynimi boncukcan boncukcan @merve pamuk Rizeli-53 Rizeli-53
Ve bugun iyi haberlerini aldim beneginin iki hafta once bagitsaklari henuz karnina yerlesmemisti bugun hepsi cok iyi cikti cok sukur Merve pamuk Merve pamuk

Varya bende seni etiketlemek için ismini arıyordum. Bebeği soracaktım bildirimlerden bakıyordum. Durumunu soracaktım bebeğin. Çok şükür çok sevindim.Ayrıca nub bana hala düz gibi geldi ama inşallah erkektir gönlünden geçeni bildiğim için öyle diyorum.Neticede önce sağlıklı olması önemli. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.

Varya bende seni etiketlemek için ismini arıyordum. Bebeği soracaktım bildirimlerden bakıyordum. Durumunu soracaktım bebeğin. Çok şükür çok sevindim.Ayrıca nub bana hala düz gibi geldi ama inşallah erkektir gönlünden geçeni bildiğim için öyle diyorum.Neticede önce sağlıklı olması önemli. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.
Bende seni merak etmeye baslamistim nerelerde diye cok sukur canim bebisin bir sorunu yok insallah saglikli gelsinde fark etmez cinsiyeti.sen nasilsin iyimisin kac haftalik oldu kuzucuk isim falan dusundunuzmu

Bende seni merak etmeye baslamistim nerelerde diye cok sukur canim bebisin bir sorunu yok insallah saglikli gelsinde fark etmez cinsiyeti.sen nasilsin iyimisin kac haftalik oldu kuzucuk isim falan dusundunuzmu

Canım 21 haftalık 22 haftaya girecek 2 gün sonra. Oynuyor kıpır kıpır maaşallah. İsim olarak Öykü Nehir yada Öykü Beren diyoruz. Öykü kesin yani abisi koydu ismini.Bir problem yok şimdilik.Senin varmı bulantın falan.?

Back
X