Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeğe benzettim ben canım ama hayırlısı inşallah . Öğrendiğinde haber bekliyoruz :)
Erkeğe benzettim ben canım ama hayırlısı inşallah . Öğrendiğinde haber bekliyoruz :)
Tmm canm sölicem :) bende herkesinkine bakıyodum bakarken de diodum bwnimde olunca atacam resmi sorcam :) tşkrler yorum yaptığın içinErkeğe benzettim ben canım ama hayırlısı inşallah . Öğrendiğinde haber bekliyoruz :)
Ben kız hissettimKızlar maksat muhabbet zaten öğrenmeme çok yok ama işte sizde tahminde bulunun![]()
Bende kız hissediyorum bakalım bitane kızım war bu ne olcak :) hayırlısıBen kız hissettimgörüntüden de kız gibi geldi
![]()
Sonucu merak ediyorum beni de etiketle sonucu yazarkenBende kız hissediyorum bakalım bitane kızım war bu ne olcak :) hayırlısı
TmmdırSonucu merak ediyorum beni de etiketle sonucu yazarken![]()
Hayırlısı bakalım tşkredrm sanada yorumun içinBen erkeğe benzettim : )
Kızlar maksat muhabbet zaten öğrenmeme çok yok ama işte sizde tahminde bulunun![]()
Ufak bir çıkıntı var eğer yanılmıyorsam bir erkek geliyor galiba :)
Genelde tahminim doğru çıkıyor ama senin bebişte net bi çıkıntı Yok alt tarafta bi çıkıntı var foto net değil ama erkek benceSana yönlendirdiklerine göre iyisin heralde bu konuda![]()
Genelde tahminim doğru çıkıyor ama senin bebişte net bi çıkıntı Yok alt tarafta bi çıkıntı var foto net değil ama erkek bence