Cinsiyet tahmini

Cinsiyet?

• Kiz

OY: 1 50,0%
  • Erkek

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2

ocaliptus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2007
68
0
286
39
İsviçre
kızlar merhaba bebisin cinsiyeti hakkında yorumlarınız nedir 11+5 burda nub icin

Eklentiler

• 17CB78C1-03C2-4199-9834-8F455254C08D.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 103
Cok tesekkur ederim kizlar hepimize hayirla gelsinler insallah doktor paralel kiz gibi dio ama sonrada acida var dedi iyice kafam karisti.:)

benimkinin üstten görünüşünde poposunun ucu üçgen geliyordu.

Bn kıza benzettm canm popo kısmı paralel bnm kızımın da böyle idi

Kızlar ilk gebeligim çok heyecanlıym cinsiyet tahmininde bulunur musunuz 11+3 üz

Eklentiler

• 20180130_102949-1.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar ilk gebeligim çok heyecanlıym cinsiyet tahmininde bulunur musunuz 11+3 üz
Hayırlı olsun canm topiginden hatırladım seni Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah bana kız gibi geldi yatış tarafına göre

Hayırlı olsun canm topiginden hatırladım seni Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah bana kız gibi geldi yatış tarafına göre
Çok teşekkür ederim canım sağol 2 kişi de erkek tahmini yaptılar bakalım hayırlısı olsun çok merak ediyorum cinsiyetini doktor 4.ayda söylerim dedi napcam o zaman a kadar bilmiyorum

Çok teşekkür ederim canım sağol 2 kişi de erkek tahmini yaptılar bakalım hayırlısı olsun çok merak ediyorum cinsiyetini doktor 4.ayda söylerim dedi napcam o zaman a kadar bilmiyorum
Bana 11. Hafta da söyledi özel se doktorun o kaşar beklemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…