Günaydın tebrik ederim öncelikle erkeğe benzettimkızlar merhaba bebisin cinsiyeti hakkında yorumlarınız nedir 11+5 burda nub icin
Hayırlı olsun canım erkek sanki sağlıkla gelsin inşallahkızlar merhaba bebisin cinsiyeti hakkında yorumlarınız nedir 11+5 burda nub icin
Ayy senin çok az kalmış canım sağlıkla al inşallah kucagınaGünaydın tebrik ederim öncelikle erkeğe benzettim
Doğdu bile :) biraz erkenci davrandı 2 günlük olduk :)Ayy senin çok az kalmış canım sağlıkla al inşallah kucagına
16. haftayı bekliyorum bir nevi bebeği merak etsemdeSizinkinin cinsiyeti nedir?
Hayırlı olsun sağlıkla Allah analı babalı büyütsün inşallah canım.Doğdu bile :) biraz erkenci davrandı 2 günlük olduk :)
Hayırlı olsun canm topiginden hatırladım seni Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah bana kız gibi geldi yatış tarafına göreKızlar ilk gebeligim çok heyecanlıym cinsiyet tahmininde bulunur musunuz 11+3 üz
Çok teşekkür ederim canım sağol 2 kişi de erkek tahmini yaptılar bakalım hayırlısı olsun çok merak ediyorum cinsiyetini doktor 4.ayda söylerim dedi napcam o zaman a kadar bilmiyorumHayırlı olsun canm topiginden hatırladım seni Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah bana kız gibi geldi yatış tarafına göre
Bana 11. Hafta da söyledi özel se doktorun o kaşar beklemezÇok teşekkür ederim canım sağol 2 kişi de erkek tahmini yaptılar bakalım hayırlısı olsun çok merak ediyorum cinsiyetini doktor 4.ayda söylerim dedi napcam o zaman a kadar bilmiyorum
Evet özelBana 11. Hafta da söyledi özel se doktorun o kaşar beklemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?