Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12+3 daha net atabilirm
Biraz bulanik olunca tam anlayamiyorum ama eger gercekten nuba benzettigim sey nubsa erkege benzettim benn. Benimkinin nubu bariz erkekti 12 haftalikken. Cinsiyetimizde erkekmis ogrendik :)Eki Görüntüle 2160608Minikanneyimmm benimkine de bakabilir misin 11+6 bugünkü ultrason görüntüsü. Dr yorum yapmadı. Nub a göre nedir sence
![]()
Maşallah yavruna sağlıcakla kucağına al inşallahBiraz bulanik olunca tam anlayamiyorum ama eger gercekten nuba benzettigim sey nubsa erkege benzettim benn. Benimkinin nubu bariz erkekti 12 haftalikken. Cinsiyetimizde erkekmis ogrendik :)
İmzanız 24 hafta gösteriyor siz 18+6 yım diyosunuzEki Görüntüle 2148219 bak benim 12 haftalik resmim bu. Doktorum cinsiyetiyle ilgili hic bisey soylemedi. Ama net bi cikintisi var. O cikinti genital nub ve doktorlar oraya bakarak tahminde bulunuyolar. %90 dogru cikiyo. Ben senin ultrasonlarini net goremedigim icin yorum yapamiyorum. Nubu cok arastirdim ve nubuna gire erkekti benimki. Suan 18+6 yım yuksek ihtimal erkek ama kesin degil dediler bağdaş kurduğu icin bebeğim. Yani biraz daha beklemelisin kesinlesmesi icin
Cevabı 20 mayıs 2018 de yazmış. O zaman 18+6 ymış. Şimdi 24. Haftanın içinde olması normal.İmzanız 24 hafta gösteriyor siz 18+6 yım diyosunuz
Tarihe dikkat etmemişimCevabı 20 mayıs 2018 de yazmış. O zaman 18+6 ymış. Şimdi 24. Haftanın içinde olması normal.
24+0im suandaİmzanız 24 hafta gösteriyor siz 18+6 yım diyosunuz
Ama cok bulanik belli belirsiz gordugum seyin nub olduguna emin degilim. Inanir misin bu seferde kiz gibi geldi :) benim bebis cok guzel gostermisti nubunu :)Eki Görüntüle 2160808
Maşallah yavruna sağlıcakla kucağına al inşallahbir görüntü daha var onu da atayım. Ona da bakabilirmisin? Teşekkürler
![]()
Tesekkur ederimCevabı 20 mayıs 2018 de yazmış. O zaman 18+6 ymış. Şimdi 24. Haftanın içinde olması normal.
O halde bir hafta daha sabredip doktorun yorumunu bekleyimAma cok bulanik belli belirsiz gordugum seyin nub olduguna emin degilim. Inanir misin bu seferde kiz gibi geldi :) benim bebis cok guzel gostermisti nubunu :)
Hem 12de daha belirgin oluyo nublar doktor bisey demesede ultrasonlarin daha net olcagini dusunuyorum :)O halde bir hafta daha sabredip doktorun yorumunu bekleyimteşekkürler yorumun için