Cinsiyet Tahmini :)

Bernices

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
153
67
98
Merhaba. 9+6 haftalık hamileyim. Bugün doktora gittim. Rutin muayene için ultrasonda bebeğime bakarken bir cinsiyet tahmininde bulunmadı ama ben sanki pipi gibi bir şey gördüm sizlerden de yorum bekliyorum

Eklentiler

• 9DB064DB-3720-4DB0-88FA-EDE7564BAC40.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba. 9+6 haftalık hamileyim. Bugün doktora gittim. Rutin muayene için ultrasonda bebeğime bakarken bir cinsiyet tahmininde bulunmadı ama ben sanki pipi gibi bir şey gördüm sizlerden de yorum bekliyorum
Bu haftalarda cinsiyet oluşumu daha tamamlanmamış oluyo

Ben de öyle düşünüyorum ama ultrason fotoğraflarında böyle bir şey görünce de acaba olabilir mi dedim. İlk hamilelik işte böyle heyecanlar oluyor

Ben de öyle düşünüyorum ama ultrason fotoğraflarında böyle bir şey görünce de acaba olabilir mi dedim. İlk hamilelik işte böyle heyecanlar oluyor

Cinsiyet en erken 12. haftada anlasilabiliyor. O da kesin değil çünkü erken haftalarda kız bebeklerde klitoris erkek organı gibi görünebiliyor o yüzden 15-16. haftada kesin öğrenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…