Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok küçük ama kız gibi duruyor...Arkadaşlar merhabalar, bebeklerin cinsiyeti kesesinden nub'undan kafa yapısından vs anlaşılıyormuş galiba :) ben ne kadar araştrsam da bulamadım yada kendimin olduğu için anlayamadım :)))) tahmin de bulunabilirmisiniz? resimde 8+3üzEki Görüntüle 2620949
Kizzz3.3-5 aylık siZce cinsiyet nedir
Erkek ben oyle dusunuyorumArkadaşlar merhabalar, bebeklerin cinsiyeti kesesinden nub'undan kafa yapısından vs anlaşılıyormuş galiba :) ben ne kadar araştrsam da bulamadım yada kendimin olduğu için anlayamadım :)))) tahmin de bulunabilirmisiniz? resimde 8+3üzEki Görüntüle 2620949
Hadii inş
Canım erkek e benzettim..3.3-5 aylık siZce cinsiyet nedir
Kız gibi duruyor canım,Allah gönlüne göre versinArkadaşlar merhabalar, bebeklerin cinsiyeti kesesinden nub'undan kafa yapısından vs anlaşılıyormuş galiba :) ben ne kadar araştrsam da bulamadım yada kendimin olduğu için anlayamadım :)))) tahmin de bulunabilirmisiniz? resimde 8+3üzEki Görüntüle 2620949
11 12 13 hafta olmalı3.3-5 aylık siZce cinsiyet nedir
Nub için 11 12 13 hafta olmalıArkadaşlar merhabalar, bebeklerin cinsiyeti kesesinden nub'undan kafa yapısından vs anlaşılıyormuş galiba :) ben ne kadar araştrsam da bulamadım yada kendimin olduğu için anlayamadım :)))) tahmin de bulunabilirmisiniz? resimde 8+3üzEki Görüntüle 2620949
Eki Görüntüle 2636689
burda 11+6 bu olur sanırım