- 19 Haziran 2020
- 7
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Kadrolu_anne
-
Resimde 12 haftalık şuan 15 teyimBen kiza benzettim kac haftaliksin
Başından beri baş ağrısı uyku ve kasıklarımda ağrı var üç ay boyuncada gece gündüz istifra ettim hicbisey yiyemedim hareket hissetmedim hicHic haraket hissettinmi yada cok kusma mode bulantisi yasadinmi bel agrisi cektinmi
Kız o zamanBaşından beri baş ağrısı uyku ve kasıklarımda ağrı var üç ay boyuncada gece gündüz istifra ettim hicbisey yiyemedim hareket hissetmedim hic
Bel agrisi yasayan cokmus erkekte bende adet olcam sanmistim hic bi belirtim de yoktu oglumda meme hassasiyeti ve bel agrisindan baska AMA Benim komsum hamile oldugumu yuzumden be gozumden anlamisti kirpiklerin ciftlesmis hamilemisin kiz dedi bende nerde ogunler dedim her zaman test yapiyordum cikmiyordu iki gun sonra yaptim testi ayni anda cift cizgi belirdi birsure sonra mahallede yine oturuyoruz belim agrimazdi hic adetken bile dedimki belim nasil agriyo oturamiyorum dedi ozaman oglun olacak o komsumun da iki oglu vardi tabi ben inanmak istemedim ama bel agrim 5 ayligina kadar oluyordu otururken ilkin mi senin bebegin
Simdi canim tuhaf gelebilir ama Ben oglu mu 8 haftalikken sag tarafimda seyirdi boyle annemlerdeydim sonra biraz durakladim oneydi deidm annem oglandir kesin kizim oglan tez canlanir dedi rabbim saglikli sihhatli versin cinsiyet ogrenene kadar merak ediyosun sonra kiyàflerini de alirken heyecanla seciyosun kizim da var bu arada ondan tahmin ettim AMA belli olmayada bilir bunyenlede alakali olabilir
Bence kızMerhaba hanımlar rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz özellikle nün teorisinden anlayanlar varsa eğer teşekkürler şimdiden
Bana da tahminde bulunabilirmisinizBence kız
Canim valla belirtilerini takip et karninda bide kac haftalikBana da tahminde bulunabilirmisiniz
14 haftalık canımCanim valla belirtilerini takip et karninda bide kac haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?