- 12 Şubat 2017
- 273
- 125
- 103
- 31
Ayyt ağzından bal damlıyor canım 1oğlum var sağlıklı olması en önemlisi tabi ama kız oluursada güzel olur nasıl anladın peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyt ağzından bal damlıyor canım 1oğlum var sağlıklı olması en önemlisi tabi ama kız oluursada güzel olur nasıl anladın peki
Hatta attigim resimdeki ornek kiz resim ile sizin ultrason resimde benziyoAyyt ağzından bal damlıyor canım 1oğlum var sağlıklı olması en önemlisi tabi ama kız oluursada güzel olur nasıl anladın peki
Hadi inşallah hayırlısı olsun 3haftaya belli olur sanırım yazarım burayaHatta attigim resimdeki ornek kiz resim ile sizin ultrason resimde benziyoarkadasim da bana resim atmisti ve ona kiz demistim yani burdan tahmin ederek soylemistim ve kiz cikti
![]()
InsallahHadi inşallah hayırlısı olsun 3haftaya belli olur sanırım yazarım buraya![]()
Bugün ikili tarmaa testim vardı 12+4deyiz Dr yüzde 50 erkek diyebilirim dedi bacak açısı VS bakarak doğrumudur acep yaHatta attigim resimdeki ornek kiz resim ile sizin ultrason resimde benziyoarkadasim da bana resim atmisti ve ona kiz demistim yani burdan tahmin ederek soylemistim ve kiz cikti
![]()
Himm hayirlisi ama halla bi umid var %50si de kiz yani rabbim kazasiz belasiz kucaginiza almayi nasip etsin erkek olursa da artik 3uncu yavrunuz kiz olsunBugün ikili tarmaa testim vardı 12+4deyiz Dr yüzde 50 erkek diyebilirim dedi bacak açısı VS bakarak doğrumudur acep ya![]()
Aynen öyle hayırlısı inşh Dr yüzde 50de kız demedi mantıken yüzde 50 kız olması lazım ozaman ama anlamadım vallahiHimm hayirlisi ama halla bi umid var %50si de kiz yani rabbim kazasiz belasiz kucaginiza almayi nasip etsin erkek olursa da artik 3uncu yavrunuz kiz olsun![]()
Anladim abla bu son attigin resim erkek gibi gorunuyor sankiAynen öyle hayırlısı inşh Dr yüzde 50de kız demedi mantıken yüzde 50 kız olması lazım ozaman ama anlamadım vallahiEki Görüntüle 2683245
Hayırlısı artık. Kuzum öpüyorum çokAnladim abla bu son attigin resim erkek gibi gorunuyor sanki![]()