- 27 Mart 2021
- 3
- 3
- 1
- 28
Erkek canmCinsiyet tahmini yapicak arkadaşlar varsa çok sevinirim. 12 haftalık erkek hissediyorum ama hayırlısı
Erkek cnm
Merhaba benim de bebeğim 12 haftalık. Bu haftada doktorlar cinsiyet görebiliyor muDoktorda kız gibi dedi ama aşırı erkek hissediyorumsize sorayım bi dedim
Tahmin olarak öyle diyorum sizinkine de bakalım atın biBir kereden kestirip emin bir şekilde erkek dediniz rixa etsem bende atsaö bakar msnz 8 haftalık ultrason görüntüsü
Teşekkür ederimTahmin olarak öyle diyorum sizinkine de bakalım atın bi
Benimkine de bakarmisiniz :)Tahmin olarak öyle diyorum sizinkine de bakalım atın bi
Ben erkek diyorum bu fasulye minnoşunaTeşekkür ederimhaftaya ptesi gidecem hastaneye o zaman 13+2 oluyor bakalım tahmin tutacak mı yazarım size bu 8+3 ultrasonu
Tabiki bakması bedavaBenimkine de bakarmisiniz :)
Allah razı olsun ptesi yazarım insaAllahBen erkek diyorum bu fasulye minnoşunahayırlısıyla kucağınıza alın bekliyorum sonucuuu
Erkek sanki
Erkek yönünde şimdilikMerhaba bana da tahminde bulunabilir misiniz
Teşekkür ederim iki hafta sonra tarama testi için gideceğiz tekrar ultrason görüntüsünü atarım değerlendirilebilirse çok sevinirimErkek yönünde şimdiliken iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Teşekkür ederim doktora gittim ama göremedi cinsiyeti ama haftaya kesin bişey söylerim dedi öğrenince yazarımErkek sanki
Teşekkür ederimErkek canm
Öğrendi kızı olucak diye biliyorumErkek cnm
Kız görünüyorMerhaba benim içinde tahminde bulunur musunuz ?
11+4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?