- 30 Mart 2021
- 2
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi Nefesemin594
-
Erkek gibi13 haftalik hamileyim sizce cinsiyeti ne? Doktor erkek gibi ama net degil dediScreenshot 2021 03 30 20 01 14
Resim yükle kolay ve resmin kalitesini bozmadan hızlı resim yükleyip paylaşabileceğiniz ücretsiz bir resim yükleme servisidir. Resmim.Netresmim.net
8+3 karından ultrason görüntüsünü atsam tahmin edebilir msnzErkek gibi
8 haftada oluşuyomuymuş organı benim bildiğim 10 haftada oluşmaya başlıyo8+3 karından ultrason görüntüsünü atsam tahmin edebilir msnz
Yine de bi at tahminde bulunak8+3 karından ultrason görüntüsünü atsam tahmin edebilir msnz
Çok teşekkür ederimYine de bi at tahminde bulunak
Yok olusmuyor ama kimisi keseye göre işte şekline göre yatay dikey şekillerine göre tahmin yapabiliyorlarmıs ondam8 haftada oluşuyomuymuş organı benim bildiğim 10 haftada oluşmaya başlıyo
MaşAllah bana kız gibi geldi ama emin değilimÇok teşekkür ederimptesi hastaneye gidecem 13+2 olacak doktor az çok tahminde bulunabilir biçok kişiye gösterdim bakalım sen ne diyeceksin
Sağolun Allah razı olsun kız diye söyleyen ikinci kişi sizsiniz bakalım ptesi doktpr ne diyecekMaşAllah bana kız gibi geldi ama emin değilim
Allah gönlüne göre versinSağolun Allah razı olsun kız diye söyleyen ikinci kişi sizsiniz bakalım ptesi doktpr ne diyecek
Canım ksb konunu işgal ettim13 haftalik hamileyim sizce cinsiyeti ne? Doktor erkek gibi ama net degil dediScreenshot 2021 03 30 20 01 14
Resim yükle kolay ve resmin kalitesini bozmadan hızlı resim yükleyip paylaşabileceğiniz ücretsiz bir resim yükleme servisidir. Resmim.Netresmim.net
Sana erkek diyorum..Konuyu açan arkadaşa mı bana mı
Attığımın %90 hep erkek dedi hayırlısı olsun çok sağolSana erkek diyorum..
Teşekkür edermHemen sanada bakıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?