- 9 Şubat 2021
- 14
- 17
- 3
- 34
- Konu Sahibi missisipii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk bebek mi bende deli gibi hunharca herkese ultrason görüntümü atıyorumMerhaba hanimlar
Bebegimin 10+1 ultrason goruntusunu yukluyorum. Cinsiyet tahmini yapabilecekler varsa cok sevinirim![]()
1 oglum var Allah bagislasin. Benimki genel merakİlk bebek mi bende deli gibi hunharca herkese ultrason görüntümü atıyorum![]()
Yaa MasaAllah Allah bağışlasın. Benimki ilk hala cinsiyeti belli dğl cinsiyet tahmini yapan herkese attım diyebilirim1 oglum var Allah bagislasin. Benimki genel merak![]()
Şöyle bir söylenti var eğee kese yuvarlak ise kız erkek ise ovalmiş öyle yorumlanıyorMerhaba hanimlar
Bebegimin 10+1 ultrason goruntusunu yukluyorum. Cinsiyet tahmini yapabilecekler varsa cok sevinirim![]()
O ilk kese goruntulerindegaliba. Sizin varsa 6-7 haftalik ultson fotosu atin bende sansimi deniyimŞöyle bir söylenti var eğee kese yuvarlak ise kız erkek ise ovalmiş öyle yorumlanıyor![]()
Tabi atayom 8+3 hemenO ilk kese goruntulerindegaliba. Sizin varsa 6-7 haftalik ultson fotosu atin bende sansimi deniyim![]()
Tabi atayom 8+3 hemen![]()
Ahahhah hayırlısı olsun teşekkür ederimDaha kucuk olmasi lazim ben oyle sallayabiliyorum
6-7 arası