Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bence:)
Allah gonlunuze gore versin insallah 12. Haftada yorum yapmaya basliyor doktorlar insallah gonlunuzdekini saglikla kucaginiza alirsinizHayırlısı olsun benimde iki kizim var erkek çocuğum olsun istiyorum son adet tarihim 30 ağustos 2021 yumurtlama günüm ayın 12 olarak düşündüm bir defa korunmasız ilişki oldu bakalim nasip olacak mı bağış varsa bugün 22 günlük
Bu sitede cinsiyet yorumlama sayfalarina denk gelmediniz heralde . Biraz arastirip bos atmayinDoktorun yorum yapamadığına biz mi yorum yapalım?![]()
Cok gecmis olsun. Bende cok inaniyorum negatif enerjiye o nedenle dediginiz gibi yapicamHayırlı olsun koyma hiçbir yere bebeğin ultrason fotoğrafını. Ben de koydum ilk etapta hem foruma hem kişisel sosyal medya hesaplarıma.. Sonra defalarca kez kanama yaşadım. Bebeğimi kaybetme tehlikesi yaşadım. 5 aydır yatıyorum evde bebeğim benle kalsın diye.. Son zamanlara zar zor gelebildim. Nazar değdirme, bana batıl inançlı diyebilirsin ama bu şahsi fikrim![]()
Bu sitede cinsiyet yorumlama sayfalarina denk gelmediniz heralde . Biraz arastirip bos atmayin
Amin cümleten hayirlisiyla insallahhh rabbim herkese nasip etsinAllah gonlunuze gore versin insallah 12. Haftada yorum yapmaya basliyor doktorlar insallah gonlunuzdekini saglikla kucaginiza alirsiniz