- 3 Şubat 2022
- 15
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi aysenurekenn
-
Bence kızzzKızlar merhaba 9 haftalık gebeyim, cinsiyet için çok erken farkındayım daha organları oluşmadı ama kese içindeki duruş pozisyonundan veya farklı bir şeyden sadece içinize doğmuşta olabilir cinsiyet tahminlerinizi merak ediyorum
Eki Görüntüle 3003955
Kese yuvarlak çünkü maşallahKızlar merhaba 9 haftalık gebeyim, cinsiyet için çok erken farkındayım daha organları oluşmadı ama kese içindeki duruş pozisyonundan veya farklı bir şeyden sadece içinize doğmuşta olabilir cinsiyet tahminlerinizi merak ediyorum
Eki Görüntüle 3003955
Kızlar merhaba 9 haftalık gebeyim, cinsiyet için çok erken farkındayım daha organları oluşmadı ama kese içindeki duruş pozisyonundan veya farklı bir şeyden sadece içinize doğmuşta olabilir cinsiyet tahminlerinizi merak ediyorum
Eki Görüntüle 3003955
Çok teşekkür ederimcinsiyet tahmin edemicem de hi bu kadar guzel kese gormemisdim masallah
İçime erkek doğuyor ama kızda olsa çooook sevinirim hiç fark etmezBence kızzz
Evettt yuvarlak olunca kız mı demek oluyorKese yuvarlak çünkü maşallah
Ben araştırmalarıma göre baya okumuştum ablam için yusyuvarlaksa bide özellikle kız deniliyor ama Allah bilir tabiEvettt yuvarlak olunca kız mı demek oluyor
Erkek bence.Kızlar merhaba 9 haftalık gebeyim, cinsiyet için çok erken farkındayım daha organları oluşmadı ama kese içindeki duruş pozisyonundan veya farklı bir şeyden sadece içinize doğmuşta olabilir cinsiyet tahminlerinizi merak ediyorum
Eki Görüntüle 3003955
Erkek bence.Hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alın ❤
Selam 9 haftalik usg resmim cinsiyet tahminleriniz nedir yardimci olurmusunuz
Merhaba bizde 12+1 olduk cinsiyet tahmini alabilir miyizKızlar merhaba 9 haftalık gebeyim, cinsiyet için çok erken farkındayım daha organları oluşmadı ama kese içindeki duruş pozisyonundan veya farklı bir şeyden sadece içinize doğmuşta olabilir cinsiyet tahminlerinizi merak ediyorum
Eki Görüntüle 3003955
Merhaba bizde 12+1 olduk cinsiyet tahmini alabilir miyiz
Yok cnm ya benim bildiğin fasulye gibi ama kız dedi doktor.Evettt yuvarlak olunca kız mı demek oluyor
Sağlıkla alın kucağınıza inşKızlar merhaba 9 haftalık gebeyim, cinsiyet için çok erken farkındayım daha organları oluşmadı ama kese içindeki duruş pozisyonundan veya farklı bir şeyden sadece içinize doğmuşta olabilir cinsiyet tahminlerinizi merak ediyorum
Eki Görüntüle 3003955
Bence kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?