- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.578
- 133
- Konu Sahibi havanur-havanur
-
canım bence prensesMerhaba bana da tahmin yapar mısınız 12 haftalık
Banada tahminde bulunabilirmisin canımbuda prensesöğrenince haber verirsen sevinirim canım
Erkek hissediyorum ama hayırlısı canım veriirm tabikiBanada tahminde bulunabilirmisin canım
Rica etsem bizede bakar misin canimcanım bence prenses
Rica etsem bizede bakar misin canimcanım bence prenses
Prenses gibi duruyor canım sen ne hissediyorsunRica etsem bizede bakar misin canim
Bana da tahmin yapar mısınıztam bir prensesöğrenince haber ver canım
Bende meraktan çatlayacam ikinci gebeliğim bu var mı bana da tahmin yapabilenKızlar 14 haftalık hamileyim. Var mı cinsiyet tahmini yapabilecek olan. Meraktan catliyorum
Kız gibi ama sizinki Allah gönlüne göre versin inşallahKızlar 14 haftalık hamileyim. Var mı cinsiyet tahmini yapabilecek olan. Meraktan catliyorum
14+2 den ultrason görüntüsü bananda tahmin yaparmısınızhayır kuzum nub ü çok net görünmüyor kese yapısı bebeğin pozisyonu kafa yapısı vs tam bir prenses Allah bilir tabisen ne hissediyorsun
canım bence prenses
hiç anlamam ama ilk baktığım anda içime erkek bebiş gibi doğdu.Kızlar 14 haftalık hamileyim. Var mı cinsiyet tahmini yapabilecek olan. Meraktan catliyorum
bence prenses sen ne hissediyorsun11+4teyiz cinsiyettahmini yapabilir misiniz rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?