Cinsiyet Tahmini

AyferTufann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2022
1
5
1
26
Kızlar herkese Merhaba ben 14+2 haftalık hamileyim bugün doktoruma cinsiyet için gittim erkek dendi sizin bu konu da fikirlerinizi merak ediyorum ve bu haftalar da yanılma payı ne kadar olur sizce

Eklentiler

• 57378C7B-BD23-46B6-B2FF-D5D4614562FC.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 604
Kızlar herkese Merhaba ben 14+2 haftalık hamileyim bugün doktoruma cinsiyet için gittim erkek dendi sizin bu konu da fikirlerinizi merak ediyorum ve bu haftalar da yanılma payı ne kadar olur sizce
Maşallah canım Allah bağışlasın bana da 14te erkek denildi 19 haftalıkken devlete gittim çok küçük belli değil dedi şaşırdım bende

Eklentiler

• IMG_20220511_152054.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 166
Bize 12. Hafta kız demişlerdi 16. Hafta erkek olduğunu öğrendik bu cinsiyet işi çok farklı en net detaylı ultrasonda görülüyor

Merhaba yengem 9 haftalık hamile keseye göre cinsiyet tahmini yapan arkadaş varsa yapabilir mi

Eklentiler

• 820A97FC-1889-4892-BD45-E8066C40E383.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 154
Bizim de 12. haftada aynı bu şekilde görünen genital çıkıntıya %85-90 erkek dedi. Tekrar kontrole gitmedim henüz ama bakalım

Maşallah canım Allah bağışlasın bana da 14te erkek denildi 19 haftalıkken devlete gittim çok küçük belli değil dedi şaşırdım bende
19 haftalıkken bebek nasıl küçük oluyor gayet büyük ve belli olması lazım Sanırım doktprun tecrübesizliğidir belki asistandır

maalesef ki öyle doktorlarımız da var bende hicbisey anlamadım net belli değil çocuğumun cinsiyeti
İlginç cidden benim 12. Hafta belli oldu tek kesin olarak diğer kontrolda 16.haftada öğrendim,
19 hafta ayrıntılı ultrason zamanı kocaman olmuş , cidden ilginç

İlginç cidden benim 12. Hafta belli oldu tek kesin olarak diğer kontrolda 16.haftada öğrendim,
19 hafta ayrıntılı ultrason zamanı kocaman olmuş , cidden ilginç
ve öyle bir hareketleri tavırları varki mecburi oturtmuslar babasının hayrına hasta bakıyor sanki 2 kelime çıkmadı ağzından Allah görevini hakkıyla yapanlardan razı olsun ama bu gibiler hakkımız helal değil burunlarindan gelsin. 10 gün sonra ayrıntılı ultrasona giricem inşallah bakalım

Malesef yaaaaa neyseki az kalmış ayrıntılıya ,

Devlettemi gidiyorsunuz özelemi kontroller için

özele gidiyordum bulunduğum ilçede özel hastahaneyi kapattılar devlette de böyle doktorlar var ile gidip gelicem artık
Aynen oyuzden sordum, devlette bende bi kaç kere gittm, ultrason kağıdı bile vermiyolar hiç Ozman normaldir söylememeleri zaten 3-4 snde bakıp kaldırıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…