- 10 Mayıs 2022
- 1
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi AyferTufann
-
Maşallah canım Allah bağışlasınKızlar herkese Merhaba ben 14+2 haftalık hamileyim bugün doktoruma cinsiyet için gittim erkek dendi sizin bu konu da fikirlerinizi merak ediyorum ve bu haftalar da yanılma payı ne kadar olur sizce
Bizim de 12. haftada aynı bu şekilde görünen genital çıkıntıya %85-90 erkek dedi. Tekrar kontrole gitmedim henüz ama bakalımKızlar herkese Merhaba ben 14+2 haftalık hamileyim bugün doktoruma cinsiyet için gittim erkek dendi sizin bu konu da fikirlerinizi merak ediyorum ve bu haftalar da yanılma payı ne kadar olur sizce
19 haftalıkken bebek nasıl küçük oluyor gayet büyük ve belli olması lazımMaşallah canım Allah bağışlasınbana da 14te erkek denildi 19 haftalıkken devlete gittim çok küçük belli değil dedi şaşırdım bende
maalesef ki öyle doktorlarımız da var bende hicbisey anlamadım net belli değil çocuğumun cinsiyeti19 haftalıkken bebek nasıl küçük oluyor gayet büyük ve belli olması lazımSanırım doktprun tecrübesizliğidir belki asistandır
İlginç cidden benim 12. Hafta belli oldu tek kesin olarak diğer kontrolda 16.haftada öğrendim,maalesef ki öyle doktorlarımız da var bende hicbisey anlamadım net belli değil çocuğumun cinsiyeti
ve öyle bir hareketleri tavırları varki mecburi oturtmuslar babasının hayrına hasta bakıyor sanki 2 kelime çıkmadı ağzından Allah görevini hakkıyla yapanlardan razı olsun ama bu gibiler hakkımız helal değil burunlarindan gelsin. 10 gün sonra ayrıntılı ultrasona giricem inşallah bakalımİlginç cidden benim 12. Hafta belli oldu tek kesin olarak diğer kontrolda 16.haftada öğrendim,
19 hafta ayrıntılı ultrason zamanı kocaman olmuş , cidden ilginç
Malesef yaaaaave öyle bir hareketleri tavırları varki mecburi oturtmuslar babasının hayrına hasta bakıyor sanki 2 kelime çıkmadı ağzından Allah görevini hakkıyla yapanlardan razı olsun ama bu gibiler hakkımız helal değil burunlarindan gelsin. 10 gün sonra ayrıntılı ultrasona giricem inşallah bakalım
özele gidiyordum bulunduğum ilçede özel hastahaneyi kapattılar devlette de böyle doktorlar var ile gidip gelicem artıkMalesef yaaaaaneyseki az kalmış ayrıntılıya ,
Devlettemi gidiyorsunuz özelemi kontroller için
Aynen oyuzden sordum, devlette bende bi kaç kere gittm, ultrason kağıdı bile vermiyolar hiçözele gidiyordum bulunduğum ilçede özel hastahaneyi kapattılar devlette de böyle doktorlar var ile gidip gelicem artık
Vajinal ultrason sanırım erkek bebekMerhaba yengem 9 haftalık hamile keseye göre cinsiyet tahmini yapan arkadaş varsa yapabilir mi
Vajinal ultrason sanırım erkek bebek
Sizin karındansa eğer sanırım erkek ama plesantayı göremedim o yüzden emin olamadımlütfen benimkisine de bakın 12 haftalik bugun çekildi
Karından cekildi canim. Ya bulanik evet bende hic anlamam ondan sordum. Kizlarim var bu son hamileligim artik. Insan merak ediyor. Insallah dedigin gibidir.Sizin karındansa eğer sanırım erkek ama plesantayı göremedim o yüzden emin olamadım
Sagdan yumurtladim. Bebekde hep sagda. Doktorda hep sag tarafa bastirdi.Sizin karındansa eğer sanırım erkek ama plesantayı göremedim o yüzden emin olamadım
Ben uzmanı değilim aslında sadece takip ettiklerimden kendi düşüncemi paylaştım arkadaşaSagdan yumurtladim. Bebekde hep sagda. Doktorda hep sag tarafa bastirdi.
Sagol canim benim.Ben uzmanı değilim aslında sadece takip ettiklerimden kendi düşüncemi paylaştım arkadaşaama hangi yumurtalıktan yumurtladığınla alakası yok. Onu biliyorum. Dilerim gönlünüze göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?