ErkekEki Görüntüle 3111270 cinsiyet tahmini edebilir misiniz acaba
Bi kızım var hayırlısıyla eğer erkek olursa güzel olur tabi önemli olan sağlıklı olmasi
Eki Görüntüle 3111270 cinsiyet tahmini edebilir misiniz acaba
Benim bilgim yok, sağlıkla kucağınıza alın. Fakat ben de sormaya geldim11 haftalıktı burada. Tahmini olan var mı ?Eki Görüntüle 3111864
Bi kızım var hayırlısıyla eğer erkek olursa
Hayırlısıyla inşallahErkek
Benim oğluşumun görüntülerine baya benziyor hem kese şekli hem kafa yapısı
Ben kız diyorum.Eki Görüntüle 3111270 cinsiyet tahmini edebilir misiniz acaba
Bana kız gibi geldiBenim bilgim yok, sağlıkla kucağınıza alın. Fakat ben de sormaya geldim11 haftalıktı burada. Tahmini olan var mı ?Eki Görüntüle 3111864
Sanırım erkekmiş bugün doktor çok yüksek ihtimalle erkek dedi 12. Haftadayım şu an değişebilir de dedi. Ama baya emin konuştu erkek derkenMuhtemelen kız
Eki Görüntüle 3111270 cinsiyet tahmini edebilir misiniz acaba
Sizinkini kıza benzettimBenim bilgim yok, sağlıkla kucağınıza alın. Fakat ben de sormaya geldim11 haftalıktı burada. Tahmini olan var mı ?Eki Görüntüle 3111864
Sanırım erkekmiş bugün doktor çok yüksek ihtimalle erkek dedi 12. Haftadayım şu an değişebilir de dedi. Ama baya emin konuştu erkek derken
Kız denilen sonradan pek erkek çıkmıyor ama erkek denilip sonradan kız çıkan çok duydumHayırlısı olsun elbette ancak kese şekli falan baya kız gibi
Valla hiçç bilemiyorum sağlıklı olsun tabi de ben de hep gördüğüm kadarıyla kız zannediyordum aklım karıştıBana erkek gibi geldi hayırlı olsun
Sizinkini kıza benzettim
Valla hiçç bilemiyorum sağlıklı olsun tabi de ben de hep gördüğüm kadarıyla kız zannediyordum aklım karıştıbunlar da bugünden. Yorumlarınız için teşekkür ederim
Aminn hepimize inşallahBurada kafa yapısı biraz daha erkeği andırıyor ama kese şekliyle falan düşününce kız gibi geliyor. Elbette sağlıklı olması en önemlisi. Allah gönlünüze göre versin
Hadi hayırlısı o zaman.Bi kızım var hayırlısıyla eğer erkek olursa güzel olur tabi önemli olan sağlıklı olmasi
Kese sekli neresi kizzzzKız denilen sonradan pek erkek çıkmıyor ama erkek denilip sonradan kız çıkan çok duydumHayırlısı olsun elbette ancak kese şekli falan baya kız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?