Cinsiyet tahmini

Benim bilgim yok, sağlıkla kucağınıza alın. Fakat ben de sormaya geldim 11 haftalıktı burada. Tahmini olan var mı ?

Sanırım erkekmiş bugün doktor çok yüksek ihtimalle erkek dedi 12. Haftadayım şu an değişebilir de dedi. Ama baya emin konuştu erkek derken

Kız denilen sonradan pek erkek çıkmıyor ama erkek denilip sonradan kız çıkan çok duydum Hayırlısı olsun elbette ancak kese şekli falan baya kız gibi

Kız denilen sonradan pek erkek çıkmıyor ama erkek denilip sonradan kız çıkan çok duydum Hayırlısı olsun elbette ancak kese şekli falan baya kız gibi
Bana erkek gibi geldi hayırlı olsun

Sizinkini kıza benzettim
Valla hiçç bilemiyorum sağlıklı olsun tabi de ben de hep gördüğüm kadarıyla kız zannediyordum aklım karıştı bunlar da bugünden. Yorumlarınız için teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20220812_224548.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20220812_224354.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 87
Valla hiçç bilemiyorum sağlıklı olsun tabi de ben de hep gördüğüm kadarıyla kız zannediyordum aklım karıştı bunlar da bugünden. Yorumlarınız için teşekkür ederim

Burada kafa yapısı biraz daha erkeği andırıyor ama kese şekliyle falan düşününce kız gibi geliyor. Elbette sağlıklı olması en önemlisi. Allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…