Cinsiyet tahmini

SVLYYshn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2021
20
5
6
36
Arkadaşlar herkese iyi günler. 13+4 günlük olarak ultrasona girdim karından ultrason sonucum Dr. Kız dedi. Çok mutlu oldum ama yanılma olabilirmiş forumda öyle okudum. Sormak istediğim kızda bile yanimla olurmu sizce?Anlayanlar bir bakabilir mi? Teşekkürler 🥰

Eklentiler

• IMG20220816170657.webp
    IMG20220816170657.webp
    27 KB · Görüntüleme: 96
Arkadaşlar herkese iyi günler. 13+4 günlük olarak ultrasona girdim karından ultrason sonucum Dr. Kız dedi. Çok mutlu oldum ama yanılma olabilirmiş forumda öyle okudum. Sormak istediğim kızda bile yanimla olurmu sizce?Anlayanlar bir bakabilir mi? Teşekkürler 🥰
Bence baya büyümüş kız dir 😊 yanılmaz

Bana erkek diyip kız çıkmıştı😀gönlümde de kız vardı ne yalan soyleyim😁😁sevinmiştim kız çıkınca😀hayırlı olsun minik kızınız😍😍😍bu hafta da netleşmiş olur artık😍😍😍kız annesi olmak muhtesemmm biseyyy😍😍😍

Allah analı babalı büyütsün.Bebeğiniz bana kalırsa kız.Kafa yapısından belli oluyor zaten.Rabbim tez vakitte kucağına almayı nasip etsin canım.

Allah analı babalı büyütsün.Bebeğiniz bana kalırsa kız.Kafa yapısından belli oluyor zaten.Rabbim tez vakitte kucağına almayı nasip etsin canım.
Bana da yorum yapabilir misin cnm 🙏🏼

Eklentiler

• 18257C1A-BA81-403C-A7AE-19879C34C28D.webp
    18257C1A-BA81-403C-A7AE-19879C34C28D.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 47
Back
X