- 23 Ekim 2021
- 816
- 775
- 23
Sizinki cok kucuk bu kadar kucukten anlayamiyorumMerhaba banada yorum yaparmısınız anlıyorsanız
Neyse biraz daha büyüsün öyle atayımSizinki cok kucuk bu kadar kucukten anlayamiyorum
KızKızlaaar,
13+1 den selamlarcinsiyet tahmini yapan var mı doktorum hiç birşey demedi dün randevum vardı Eki Görüntüle 3125335
Happy mom formunda herkes erkek diye yorumladı burada herkes kız diye yorumluyor hayırlısı olsun canım sağlıkla
Sonucu bizimle paylaşınHappy mom formunda herkes erkek diye yorumladı burada herkes kız diye yorumluyor hayırlısı olsun canım sağlıkla
Siz anliyor musunuz,ben de atsam yorum yapar misinizSonucu bizimle paylaşın
Tabiki 8 haftalık halı varsa 8 haftalık ultrason atınızSiz anliyor musunuz,ben de atsam yorum yapar misiniz
Tabiki 8 haftalık halı varsa 8 haftalık ultrason atınız
Dokuz haftalikBu minik şimdi 8 haftalık mı?
MutlakaSonucu bizimle paylaşın
Bana kız gibi geldi canım tahminde bulundu muBanada yorum yaparmisiniz vajinaldan bakildi 10+4 gunluk son attigim karindan 12 haftalik
Tesekkr edrim Kiz gbi dedi ama kesin demiyorm dedi doktor kizkardesimin yakin arkadasi baya kapsamli bakti hayirlisi esimde erkek istiyo benim icin farketmez ilk bebegimiz saglikli olsunlar insallahBana kız gibi geldi canım tahminde bulundu mu
İlk bebek fark etmiyor yaTesekkr edrim Kiz gbi dedi ama kesin demiyorm dedi doktor kizkardesimin yakin arkadasi baya kapsamli bakti hayirlisi esimde erkek istiyo benim icin farketmez ilk bebegimiz saglikli olsunlar insallah
Evt evt cok haklisiniz cinsoyeti ogrenince yazarim insallahİlk bebek fark etmiyor yagerçeğe kaldı mı hiç biri fark etmiyor sağlık öncelik sonra hayırlı evlat olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?