Çok teşekkür ediyorum canım iştee sabırsız olmakk bunları yaptırıyorŞuan anlaşılmıyor canım biraz daha sabret
Bence kız gibi canım sağlıkla gelsinBen de tahmin alabilir miyim 15+1 suan
Amin inşallahBence kız gibi canım sağlıkla gelsin
Seninki kizBen de tahmin alabilir miyim 15+1 suan
Yaa nereden anlıyorsunuz peki merak ettimSeninki kiz
Nubu yatay duruyo dik olsa erkek oluyoYaa nereden anlıyorsunuz peki merak ettim
Anladımm teşekkür ederimNubu yatay duruyo dik olsa erkek oluyo
Kız canım üç cizgi var benimde böyleydi doktor o üç çizgiyi bile gösterdi bana. 12. Haftadan beri kız tahmin ediyordu 15+1 de kesin kız dedi bizimki bacak arasını açtı öylelikle gördü hepBen de tahmin alabilir miyim 15+1 suan
Aminn inşallah sağlıkla gelsinlerKız canım üç cizgi var benimde böyleydi doktor o üç çizgiyi bile gösterdi bana. 12. Haftadan beri kız tahmin ediyordu 15+1 de kesin kız dedi bizimki bacak arasını açtı öylelikle gördü hepsağlıkla gelsinler inşAllah
Sağlıklı, hayırlı sonuclar alın inşAllahAminn inşallah sağlıkla gelsinlerbana da 13+3 de göstermiyor Kapatmış bacak arasını dedi ama kız gibi gördüm dedi 7 sinde tekrar gideceğim nasipse inşallah
Amin cümlemiz inşallahSağlıklı, hayırlı sonuclar alın inşAllah
Daha 8.haftda bilinmez ki . Erkekse eğer daha organı bile oluşmamıştırKızlar bebeğim erkeğemi benziyor yoksa kızamı ?
Eki Görüntüle 3207630
Kız canım üç cizgi var benimde böyleydi doktor o üç çizgiyi bile gösterdi bana. 12. Haftadan beri kız tahmin ediyordu 15+1 de kesin kız dedi bizimki bacak arasını açtı öylelikle gördü hepsağlıkla gelsinler inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?