- 18 Aralık 2022
- 25
- 3
- 1
- Konu Sahibi Ayyuzlum96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalık burada ve bana 7-8 haftalık fotosunu atar mısınMerhaba rica etsem cinsiyet tahmini eder misiniz :)
Bi USG de 11 haftalık diğerinde 13Kaç haftalık burada ve bana 7-8 haftalık fotosunu atar mısın![]()
Karından mı 7+1Bi USG de 11 haftalık diğerinde 13
Şimdi koyduğum 7+1
Yok vajinal canım :)Karından mı 7+1![]()
Ramzi teorisine göre kızYok vajinal canım :)
Tşk ederimRamzi teorisine göre kız![]()
Belli olmadı mı cinsiyeti cnm?Merhaba rica etsem cinsiyet tahmini eder misiniz :)
Bence erkek cnmMerhaba bizim icin cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 12. Haftadayiz
Ama çıkıntı yok. Cikinti var gbi olan fotoda o bolgeyle bagli dgl yansima gbiBence erkek cnm
Hayır daha olmadıBelli olmadı mı cinsiyeti cnm?
Ben pek anlamam ama kız hissettimHayır daha olmadısenin tahmin ne?
Doktor tahmin yapmadı mı? Kız gibi geldi banaMerhaba bizim icin cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 12. Haftadayiz
Yengemin usg böyledi. Erkek olduğunu öğrendik cnmSizce cinsiyet tahmini olarak ne düşünüyorsunu
Merhaba bana da yorum yapar mısınız. Burada 8 haftalık ve vajinal ulrtrasonKaç haftalık burada ve bana 7-8 haftalık fotosunu atar mısın![]()
Ramziye göre erkek canımMerhaba bana da yorum yapar mısınız. Burada 8 haftalık ve vajinal ulrtrason
Teşekkür ediyorumRamziye göre erkek canım![]()